foto: Vida Press
Tā princis Harijs raksturoja savu „ideālo meiteni” pirms 2 gadiem, kad nebija saticis Meganu
Princis Harijs iemīlējies Meganā Mārklā jau skatoties seriālu „Suits”!
Slavenības
2017. gada 5. novembris, 06:07

Tā princis Harijs raksturoja savu „ideālo meiteni” pirms 2 gadiem, kad nebija saticis Meganu

Kasjauns.lv

Kā izrādās, princim Harijam aktrise Megana Mārkla bija iepatikusies vēl ilgi pirms abu pirmās tikšanās dzīvē. Viņš fanojis par Meganas varoni seriālā „Suits”!

Arī prinči mēdz fanot un „ieķerties” slavenībās! Karaliskās ģimenes eksperte Keitija Nikola apgalvo, ka princis Harijs „iemīlējies” seriāla „Suits” aktrisē Meganā Mārklā vēl krietni pirms abu tikšanās dzīvē. „Viņš ieķērās [Mārklas atveidotajā] Reičelā Zeinā divus gadus pirms personīgi iepazinās ar Meganu,” telekanāla „Channel 4” speciālizlaidumā „When Harry Met Meghan: A Royal Romance” izteikusies Nikola, kura nesen pabeigusi rakstīt biogrāfijas grāmatu par princi Hariju. „Es to zinu tāpēc, ka reiz biju uz krogu ar vienu no viņa draugiem.”

foto: Vida Press
Megana seriālā „Suits”.

Princis Harijs ne tikai bija ieķēries Mārklas atveidotajā ekrāna varonē, bet arī raksturojis viņu kā savu „ideālo meiteni”.

„Viņa [Harija paziņa] man pastāstīja, ka abi ar princi Hariju devušies vakarā izklaidēties kopā,” turpina Nikola. „Viņš tolaik bija brīvs puisis, tāpēc viņa pajautājusi – ‘Harij, kāda ir tava ideālā meitene?’. Uz to viņš atbildējis – ‘Megana Mārkla no seriāla „Suits”’.”

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Ja rakstnieces Keitijas Nikolas stāsts ir nekļūdīgs, tas nozīmē, ka Harijs „meta aci” uz Meganu jau kopš 2014. gada, savukārt dzīvē abi pirmo reizi tikās 2016. gada jūlijā. Kopš tā laika viņi ir pāris un par šo attiecību nopietnumu jau runā puses pasaules.

Skat kā – arī visneprātīgākie sapņi mēdz piepildīties!

Pāris pirmo reizi sabiedrībā izgāja kopā, apmeklējot Harija organizētās „Invictus Games”, kas šogad norisinājās Toronto, Kanādā. Kā zināms, darbs pie seriāla „Suits” norisinās Toronto un amerikāniete Megana šo pilsētu sauc par savām mājām. Viņai Toronto pieder arī sava neliela māja.

Meganas Mārklas māja Toronto

Meganas Mārklas māja Toronto.

gallery icon
7

Runā, ka Megana pavisam nesen ir tikusies ar prinča Harija vecmāmiņu Anglijas karalieni Elizabeti II un abas kopā baudījušas tēju kādā no Bekingemas pils „privātajām viesistabām”.

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6

Vairāki ziņu avoti vēsta, ka pāris jau esot saderinājies, tikai gaidot īsto laiku, lai šīs priecīgās ziņas pavēstītu oficiāli. Karaļnama pārstāvis šo apgalvojumu nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37