foto: Vida Press
Elvisa rotaļu lācītis, Džeksona cepure, Merilinas kleita. Gaidāma grandioza izsole ar slavenībām relikvijām
Maiklam Džeksonam piederējusī pēc pasūtījuma darinātā vilnas platmale. Ar autogrāfu! Prognozētā izsoles cena: $40 000 – $45 000.
Slavenības
2017. gada 20. oktobris, 13:09

Elvisa rotaļu lācītis, Džeksona cepure, Merilinas kleita. Gaidāma grandioza izsole ar slavenībām relikvijām

Kasjauns.lv

Izsoļu nams GWS šā gada 11. novembrī Beverlihilsā gatavojas rīkot grandiozu izsoli, kurā vairāksolīšanā piedāvās dučiem mantu, kas reiz piederējušās slavenībām. Kā dzīvām, tā jau mirušām. No pavisam sīkām relikvijām, kā naudasmaks, līdz pat automašīnām un mājām.

Slavenību mantu izsole

Slavenību mantu izsole.

gallery icon
78

Izsolē tiks piedāvāta virkne automašīnu. Tās piederējušas nesen aizsaulē aizgājušajam „Playboy” dibinātājam Hjū Hefneram un rokenrola karalim Elvisam Preslijam. Izsolīs arī popmūzikas karaļa Maikla Džeksona melno platmali un zeltīto skatuves tērpu, modeles un aktrises Annas Nikolas Smitas 1993. gada izlaiduma „Jaguar XJS” automašīnu, dziedātājas Vitnijas Hjūstones tērpus un klavieres, kino leģendas Merilinas Monro džakarta auduma kleitu, rozā zābaciņus, kuros aktrise Rīza Viterspūna filmējās romantiskajā komēdijā „Gudrā blondīne” („Legally Blond”), kā arī vēl daudz ko citu.

Kāds no aktiera Breda Pita faniem varēs iegādāties naudas maciņu, ko aktieris lietojis filmā „Kalifornia”, un kurā aizvien ir saplēstā kolēģes aktrises Džuljetas Lūisas fotogrāfija. Varēs iegādāties uniformu, kurā aktieris Toms Henkss redzams filmā „Forest Gump”.