foto: GADE / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Tā raud īsti fani. Dziedātāja Lady Gaga pēdējā brīdī atcēlusi uzstāšanos
Fani pulcējas pie viesnīcas, kur vajadzēja būt viņu iemīļotajai popzvaigznei Lady Gaga un raud. Dziedātāja spēcīgu sāpju dēļ nonākusi slimnīcā un atcēlusi gaidāmo koncertu.
Slavenības
2017. gada 18. septembris, 10:09

Tā raud īsti fani. Dziedātāja Lady Gaga pēdējā brīdī atcēlusi uzstāšanos

Kasjauns.lv

Dziedātāja Lady Gaga veselības problēmu dēļ bijusi spiesta atcelt uzstāšanos „Rock in Rio” mūzikas festivālā Brazīlijā. Tas noticis tikai dažas stundas pirms paredzētā koncerta. Fani nespēja slēpt izmisumu par notikušo un raudādami pulcējās pie viesnīcas, kur vajadzēja būt popzvaigznei.

foto: Instagram, Vida Press
Popzvaigzne Lady Gaga.

Dziedātāja Lady Gaga nonākusi slimnīcā „spēcīgu sāpju” dēļ. Viņa publicējusi selfiju no slimnīcas palātas un no sirds atvainojusies faniem, ka nācies atcelt uzstāšanos. „Brazīlija, esmu satriekta, ka neesmu pietiekami vesela, lai dotos uz „Rock in Rio”,” „Instagram” blogā raksta popzvaigzne. „Es jūsu labā darītu jebko, bet šobrīd man jāparūpējas par savu ķermeni. Es lūdzu jūsu žēlastību un sapratni, un apsolu, ka pavisam drīz atgriezīšos un jums uzstāšos.”

Lady Gaga atcēlusi koncertu. Fani raud

Dziedātāja Lady Gaga veselības problēmu dēļ bijusi spiesta atcelt uzstāšanos „Rock in Rio” mūzikas festivālā Brazīlijā. Tas noticis tikai dažas ...

gallery icon

Ziņa par atcelto uzstāšanos sekojusi īsi pēc tam, kad nesen iznākušajā dokumentālajā filmā dziedātāja atklāj, ka cieš no fibromiaļģijas. Tas ir hronisks sāpju sindroms, kam raksturīgas vispārējas muskuļu sāpes.  

Atgādināsim, ka jau septembra sākumā popzvaigzne bija spiesta atcelt koncertu. Uzstājoties lietū Ņujorkā viņa stipri saaukstējusies. Lai gan viņa centusies izārstēt spēcīgās kakla sāpes, tās tikai vēl vairāk saasinājušās un viņai nācies koncertu atcelt.

Redzot, pie viesnīcas pulcējušos sadrūmušos fanus, Lady Gaga centās fanus iepriecināt, pasūtot un uzsaucot viņiem picas.