Andželina Džolija izmisīgi slēpj savu baiso kārnumu. FOTO
Aktrise Andželina Džolija iznākam no restorāna Londonā, kur vakariņoja kopā ar Lielbritānijas ekspremjeru Viljamu Heigu.
Slavenības
2016. gada 30. aprīlis, 12:47

Andželina Džolija izmisīgi slēpj savu baiso kārnumu. FOTO

Jauns.lv

Par Holivudas zvaigznes Andželinas Džolijas (40) pārlieko kārnumu runā jau sen. Ilgāku laiku aktrise nebija redzēta izejam sabiedrībā, taču pirms dažām dienām manīta Londonā, piesedzot figūru ar apjomīgu apģērbu.

Nesen amerikāņu tabloīds „National Enquirer” vēstīja, ka Andželina Džolija nokritusies svarā līdz kritiskai 35 kg atzīmei un jau atrodoties uz dzīvības un nāves robežas. Ne aktrise pati, ne viņas preses pārstāvis nav komentējuši veselības stāvokli, taču fotogrāfijas runā pašas par sevi – viņa patiešām ir ļoti novājējusi! Lai neizprovocētu jaunu baumu vilni par savu svaru, izejot no restorāna „Quaglino’s”, Džolija augumu piesedza ar apjomīgu plecu šalli jeb palantīnu, redzamas atstājot vien nedaudz rokas un kājas. Restorānā aktrise vakariņojusi ar Lielbritānijas ekspremjeru Viljamu Heigu.

Andželina Džolija ieradusies Londonā, kur jau kādu laiku risinās darbs pie filmas „Five Seconds of Silence”, kurā filmējas viņas vīrs aktieris Breds Pits.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press