foto: Sputnik
Atkal uzvirmo runas, ka Putins slepus apprecējies ar 34 gadus veco Alīnu Kabajevu
Alīna Kabajeva.
Slavenības
2017. gada 4. septembris, 13:01

Atkal uzvirmo runas, ka Putins slepus apprecējies ar 34 gadus veco Alīnu Kabajevu

Kasjauns.lv

Apmeklējot Itāliju, kur bijusī mākslas vingrotāja iecelta par Pesaro kūrorta vēstnieci, 34 gadus vecās Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu būt vai nu bildinājis, vai arī jau apprecējis šo sievieti, par kuru mīlas sakaru runas nerimst jau desmit gadu.

foto: Sputnik
Kabajevai (attēlā pa kreisi) rokā mirdz gredzens, kāds iepriekš tur neesot bijis manīts.

Kabajevai dodoties izbraucienā pa Adrijas jūru fotogrāfi fiksējuši lielu gredzenu viņas zeltnesī, raksta britu tabloīds "Mail Online". Tam blakus uz vidējā pirksta gozējas milzīgs perlamutra gredzens.

Kremlis laulību faktu neapstiprina, turpinot teju desmit gadu ilgušo kursu vispār neinformēt par prezidenta Vladimira Putina privāto dzīvi. Krievijā jau ilgstoši mēļo, ka viņa mīļotā sieviete ir bijusī mākslas vingrotāja Kabajeva, tomēr oficiāla apstiprinājuma tam nekad nav bijis.

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon
11

Kremļa noliegums gan neliedz atkal un atkal uzvirmot runām, ka Putins un Kabajeva slepus ir kopā un ka viņiem pat esot bērni.

Alīnas Kabajevas attiecību statuss kopš 2008.gada ir - "viena". Šo deviņu gadu laikā viņa nekad nav manīta cita vīrieša sabiedrībā. Zināms, ka Kabajeva jau sen ir Putina favorīte.

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon
25

2014. gadā Krievijas prezidents šķīra laulību ar sievu Ludmilu, ar kuru kopā bija pavadījis 30 gadus un izaudzinājis divas meitas. Laulības šķiršana arī bija pēdējais Putina privātās dzīves fakts, ko Kremlis oficiāli apstiprinājis.

Putina favorīte Alina Kabajeva mākslas vingrotājas karjeras laikā

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā.

gallery icon
11