foto: SPOT / RMLA / BACKGRID/All Over / Vida Press
Bredlijs Kūpers un Irina Šaika parāda meitu
Ģimene atpūtā. Krievu modele Irina Šaika ar savu draugu amerikāņu aktieri Bredliju Kūperu un abu kopīgo meitiņu Lea de Seinu Šaiku Kūperi.
Slavenības
2017. gada 5. augusts, 08:28

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika parāda meitu

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers (42) ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku (31) un nepilnus piecus mēnešus veco meitiņu redzēti apmeklējam fermeru tirdziņu ASV.

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika ar meitu

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku un nepilnus piecus mēnešus veco meitiņu Lea de ...

gallery icon
12

Modele Irina Šaika un aktieris Bredlijs Kūpers savu pirmo atvasi pasaulē sagaidīja šā gada 21. martā. Vecāki meitai devuši izsmalcinātu vārdu – Lea de Seina Šaika Kūpere.

Runas par to, ka modelei gaidāms mazulis, parādījās aizvadītā gada nogalē, kad „Victoria’s Secret” modes skatē Šaikai bija jaušams apaļīgs vēderiņš.
Šaika un Kūpers nezināja mazuļa dzimumu līdz pat bērna nākšanai pasaulē. Pāris izvēlējās šo ziņu atstāt kā pārsteigumu pašiem sev, nenoskaidrojot to profilaktiskajās pārbaudēs.

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika

Amerikāņu aktiera Bredlija Kūpera un krievu modeles Irinas Šaikas romantiskās attiecības aizsākās īsi pēc tam, kad pāris iepazinās „Met ...

gallery icon
14

Par Bredlija Kūpera un Irinas Šaikas romantiskajām attiecībām pasaule uzzināja 2015. gada maijā, kad pāris bija nofotografēts skūpstāmies Ņujorkā.

Krievu modeli Irinu Šaiku pasaule iepazina, pateicoties viņas iepriekšējām romantiskajām attiecībām. Piecus gadus Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu. Šo attiecību laikā Ronaldu kļuva par tēvu savam pirmajam bērnam, kuru iznēsāja surogātmāte. Pārim kopīgu bērnu nebija. Šaika un Ronaldu izšķīrās 2015. gada sākumā.

Irina Šaika un Krištianu Ronaldu

gallery icon
8

Bredlijs Kūpers no 2006. gada līdz 2007. gadam bija precējies ar aktrisi Dženiferu Espozito. Pēcāk viņu vienojušas romantiskas attiecības ar aktrisēm Renē Zelvēgeri, Zoju Saldanu un modeli Suki Voterhausu.

Irina Šaika demonstrē zīmola „La Clover” jaunāko apakšveļas kolekciju

Piecus gadus krievu modele Irina Šaika bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Roanldu, bet kopš 2015. gada maija viņu vieno ...

gallery icon
13

Irina Šaika pozē zīmola "Intimissimi" grāmatai "Prefect Bra"

Itāliešu apakšveļas zīmols „Intimissimi” 2016. gadā atzīmē 20. jubileju. Par godu tam izdota foto grāmata „Perfects Bra”, kurā krievu modele ...

gallery icon
16