foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Basketbolists Kambala beidzot var precēt savu Zani
Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Pertniku - Gromovu.
Slavenības
2017. gada 12. jūlijs, 05:37

Basketbolists Kambala beidzot var precēt savu Zani

Kasjauns.lv

Basketbolista Kaspara Kambalas plāniem šovasar iestūrēt laulības ostā ar mīļoto meiteni Zani Pertniku-Gromovu beidzot ir dota zaļā gaisma.

Kaspars Kambala un viņa sieva Tifānija

gallery icon

Kambalas bijusī sieva spāņu izcelsmes amerikāniete Tifānija Ronda beidzot ir nokārtojusi šķiršanās papīrus, pieliekot oficiālu punktu abu ilgajai un gana traģiskajai kopdzīvei. Pirms kāda laika, reaģējot uz Kaspara nākotnes plāniem saistībā ar Zani, Tifānija žurnālam “Kas Jauns” atklāja, ka dažādu iemeslu dēļ joprojām nav šķirta viņa un Kaspara laulība, taču dokumenti tiekot kārtoti.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Basketbolists Kaspars Kambala ar bijušo sievu Tifāniju 2008. gada augustâ Rīgā.


Nu Tifānija telefonsarunā apstiprina, ka oficiāli viņu laulība ir noslēgusies – papīri parakstīti turpat ASV. Tifānija uzsver, ka dod savu svētību Kaspara un Zanes kopdzīvei, un piebilst, ka viņus abus joprojām saista draudzība. „Neraugoties uz to, kā mums gāja, man ar Kasparu joprojām ir ļoti labas attiecības,” pauda Tifānija.
Neko vairāk par savu pašreizējo dzīvi viņa atklāt nevēlējās, tikai piebilda, ka viss esot kārtībā. No sociālajiem tīkliem zināms, ka Tifānija nesen izlēmusi turpināt darba gaitas banku sektorā un viņas dēls Tailers nesen absolvējis vidusskolu.

Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Pertniku-Gromovu

Basketbolists Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Pertniku-Gromovu veģetāriešu restorāna “Buddha” atklāšanā 2014. gada rudenī.

gallery icon