foto: no privātā arhīva
Kāpēc Ansim Klintsonam vairs nav kauns doties peldēties?
„Krētā peldējos daudz. Latvijā divos gados tik daudz nebiju dzīvojies pa ūdeni,” konstatē Ansis.
Slavenības
2017. gada 9. jūnijs, 08:56

Kāpēc Ansim Klintsonam vairs nav kauns doties peldēties?

Kasjauns.lv

TV3 laika ziņu moderators Ansis Klintsons ar sievu Montu un meitām Martu (18) un Annu (5) Krētā plunčājās, baudīja sauli un beidzot visi kopā atpūtās. „Es vairs nekaunos par savu figūru un varu mierīgi fotografēties Vidusjūras pludmalē. Un sakiet, ko gribat – tas ir, pateicoties diētai,” nule kā aizvadītā ceļojuma bildes komentē Ansis.

Anša Klintsona ģimeniskais ceļojums uz Krētu

gallery icon
23

Pēdējo mēnešu laikā Ansis atbrīvojies no gandrīz 20 kilogramiem, pats ir atguvis līksmi, dzīvesprieku, kurā ar savējiem arī dalījās Krētā. Cīņu ar lieko svaru Klintsons sāka šā gada sākumā, kad bija sasniedzis 100 kilogramu. Anša cīņai pret taukiem ar sociālo tīklu starpniecību sekoja visa Latvijā.
Stāstot par ceļojumu, Ansis teic, ka pirmoreiz Grieķijā bija pirms desmit gadiem. „Pirms pāris gadiem tur biju atkal un kopā ar sievu. Jau tad zināju, ka gribēšu tur atgriezties vēlreiz, bet jau kopā ar meitām. Daba tur ir vienreizīga – visapkārt jūra, kalni, krāšņi augi, ziedi, relaksēti un neuzbāzīgi cilvēki, garšīgs, veselīgs ēdiens. Sala ir tik daudzveidīga un interesanta, un to vislabāk var aplūkot, noīrējot automašīnu,” stāsta Ansis.

foto: no privātā arhīva
Ansis Klintsons ar meitām dinozauru parkā.

Ceļojums plānots, lai bērniem tā būtu lieliska atpūta. „Kad tur bijām divatā ar sievu, ik pa brīdim uznāca domas, ko dara mazie susuri. Šis bija arī meitu pirmais lidojums ar lidmašīnu,” uzsver Klintsons. Krētā ģimene baudīja atpūtu, peldoties baseinos, Vidusjūrā, kā arī dodoties izbraucienos pašu plānotās ekskursijās. „Bijām hipiju pludmalē Matalu, arī Krētas akvārijā, kur redzējām īstu zemūdens pasauli, un apskatījām dinozauru parku, kurā statujas izveidotas dabīgā lielumā. Atpūta sanāca tik jauka, ka mazā Anna nemaz negribēja braukt atpakaļ. Viņu pierunājām, sakot, ka jābrauc mājās, jo kaķis jāsatiek,” atminas Ansis.