foto: Facebook.com
Anetes Sončikas brālis Jānis apprecējies; pirmā apsveic Valtere
Jānis un Alina par laulībām sabiedrību informēja ar šo foto. Abi saderinājās pagājušā gada 23. oktobrī.
Slavenības
2017. gada 7. jūnijs, 16:53

Anetes Sončikas brālis Jānis apprecējies; pirmā apsveic Valtere

Kasjauns.lv

Anetes jaunākais brālis Jānis Sončiks par sievu apņēmis Alinu, kas pēc laulībām pārgājusi vīra uzvārdā. Par notikušo jaunlaulātie paziņojuši sociālajos tīklos, jau sāk rindoties apsveikumi.

Anetes Sončikas dzīves pavērsieni

gallery icon

Bijušā Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora Andreja Sončika dēls atpazīstamību guva pirms gadiem desmit, kad uzlēca sabiedrības dāmas Anetes Sončikas zvaigzne.

Ballīšu lauva Anete Sončika sapazīstināja savus tusiņu biedrus ar Jāni, kurš tika stādīts priekšā kā uzņēmējs, un arī viņš pievienojās tā dēvētās „zelta jaunatnes” saviesīgajiem pasākumiem, kuros jautrības un spirdzinājumu bija, cik uziet.

Līdz šim plašākai sabiedrībai par Jāņa mīlas lietām bija zināms tik daudz, ka savulaik viņš bija pārī ar arhibīskapa Jāņa Vanaga meitu Elizabeti, bet šīs attiecības jau sen kā izjukušas.

Par gredzenu mīšanu jaunie cilvēki paziņoja sociālajā tīklā „Facebook”. Jau tagad vesela rinda draugu un paziņu suminājuši jaunlaulātos. Pirmā, kas uzrakstīja apsveikumu, bija basketbolista Kristapa Valtera šķirtā sieva Signe Valtere.

„Mīlulīši! Man bija tas gods pirmajai redzēt burvīgo līgavu, un man ir tas gods pirmajai jūs apsveikt arī virtuālajā pasaulītē! Jūs esat superīgi, Sonij, nēsā to līgaviņu uz rokām,” ierakstījusi Signe Valtere.

Sončika sauļojas pludmalē

gallery icon

Signe Valtere izrāda pirmo tērpu kolekciju

gallery icon

 

Tēmas