foto: Starface / Splash News/ Vida Press
Baumas izrādījušās patiesas. Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss ir pāris
Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss pirmoreiz apmeklēja kopā kā pāris.
Slavenības
2017. gada 3. jūnijs, 05:52

Baumas izrādījušās patiesas. Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss ir pāris

Kasjauns.lv

Jau sen klīst runas, ka aktierus Rūniju Maru (32) un Hoakinu Fēniksu (42) vieno romantiskas jūtas. Taču tikai tagad Kannu kinofestivāla noslēguma ceremonijā abi to apstiprinājuši paši. Mediji viņus nodēvējuši par jaukāko pārīti festivāla gala vakarā.

Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss

Aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss pirmoreiz kā pāris kopā apmeklēja Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju. Par viņu romantiskajām attiecībām runas ...

gallery icon

Aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss centušies slēpt savas attiecības no nevajadzīgas publicitātes un tikai Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju pirmoreiz apmeklējuši kopā kā pāris. Gala pasākumā abi manīti mīlīgi čalojam un sirsnīgi apskaujamies pēc tam, kad Fēnikss saņēma balvu kā labākais aktieris par tēlojumu drāmā „You Were Never Really Here”. Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju abi pameta sadevušies rokās.

foto: AFP

Par to, ka Maru un Fēniksu vieno romantiskas jūtas, sāka runāt jau šā gada janvārī. Romāns aizsācies aizvadītā gada nogalē, kad abi filmējās bībeliskajā sāgā „Mary Magdalene”, kurā Rūnija Mara atveido galveno varoni Mariju, bet Hoakins Fēnikss tēlo Jēzu. Abi manīti kopā pavadām laiku kā filmēšanas laukumā, tā ārpus tā. Viņi redzēti arī uz viesnīcas balkona Itālijā, kur kopīgi smēķējuši.

Pēc atgriešanās Štatos abi atpazīti, kad devušies prom pēc spa apmeklējuma. Pēc tam viņi tikai dažas reizes publiski manīti kopā. To skaitā kopīgi pametam pārtikas veikalu īsi pēc tam, kad parādījās pirmās baumas par to, ka viņi ir pāris.

foto: AFP