foto: Christopher Peterson/Splash News/ Vida Press
Madonnas meita Lurdesa staigā pa veikaliem treniņtērpā
Kāda mamma, tāda meita. Arī popzvaigznes Madonnas meita Lurdesa iecienījusi ikdienā ģērbties treniņtērpā.
Slavenības
2017. gada 21. maijs, 16:05

Madonnas meita Lurdesa staigā pa veikaliem treniņtērpā

Kasjauns.lv

Kā mēdz teikt – ābols no ābeles tālu nekrīt. Popzvaigznes Madonnas meita Lurdesa Leona (20) manīta iepērkamies Soho rajonā Ņujorkā. Viņa bija tērpusies zilā topiņā uz lencītēm un spilgti zaļās treniņbiksēs.

Madonnas meita Lurdesa dodas treniņtērpā pa veikaliem

Madonnas meita Lurdesa dodas treniņtērpā pa veikaliem.

gallery icon
15

Kad Lurdesa bija mazāka, viņai allaž bija kauns, ka mamma sporta tērpā nāk pretī uz skolu. Jaunkundze Madonnai pārmetusi, kāpēc viņa nevarot tērpties kā citas mammas. Popmūzikas karaliene tolaik ikdienā bija īpaši iecienījusi treniņtērpus un intervijās presei izteicās, ka meita vēl nesaprot, ka šis apģērbs ir ērts un gan jau pēc gadiem arī pati to novērtēšot.

foto: Janet Mayer / Splash News/ Vida Press
Lurdesas mamma Madonna.

15 gadu vecumā Lurdesa kopā ar mammu izdeva savu apģērbu līniju „Material Girl” un parasti arī ikdienā izvēlējās stilīgus un interesantus, radošai jaunietei atbilstošus tērpus. Arī Madonna intervijās slavēja, cik meitai izcila gaumes izjūta. Koncertturnejās stila padomus pavadošās grupas cilvēki vienmēr vaicājuši pusaudzei Lurdesai, nevis pašai Madonnai.

Šķita, ka Lurdesa ikdienas apģērbu ziņā noteikti nelīdzināsies mammai Madonnai, kura tik bieži izvēlas ģērbties treniņtērpā, arī, kad nedodas uz sporta zāli. Tomēr dziedātājas prognozes piepildījās ātrāk nekā varēja domāt. Tagad arī Lurdesa ikdienā ģērbjas tāpat kā mamma – treniņtērpā. Viņa šo modi pārņēmusi jau vairākus gadus...

Bezstils. Viņi nedodas uz sporta nodarbību, bet staigā treniņtērpā

gallery icon
34

Slavenības treniņtērpos

gallery icon
20