foto: Andres Putting (EBU)
Pauls pēc Eirovīzijas: „Nenorakstīsim! Agnesei jau nebija ne vainas”
Latvijas pārstāvji "Triana Park" ar dziesmu "Line" uzstājās pirmajā "Eirovīzijas" pusfinālā 9. maijā, bet finālam nekvalificējās. Maestro Raimonds Pauls par to neskumst.
Slavenības
2017. gada 10. maijs, 11:47

Pauls pēc Eirovīzijas: „Nenorakstīsim! Agnesei jau nebija ne vainas”

Kasjauns.lv

Maestro Raimonds Pauls par grupas „Triana park” neiekļūšanu Eirovīzijas finālā teic, ka nekas traks jau nav noticis. „Skatījos Eirovīziju un diemžēl tie rezultāti kādi ir, tādi ir. Netikām uz to finālu, bet nepārdzīvosim tagad,” teic Maestro.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pauls atzīst, ka Agnesei jau nebija ne vainas. „Tur viss atkarīgs kā citas tautas reaģē uz priekšnesumiem un dziesmām. Mēs tur neko vairs nevaram ietekmēt un paredzēt. Ko Agnese varēja, to viņa izdarīja. Kādam ir arī jāzaudē. Visi tur nevar tikt," mierīgā balsī nosaka Pauls, kurš ne mirkli nešaubās par Agneses Rakovskas potenciālu un skatuviskajām dotībām kopumā. „Savā laikā Busulis arī izkrita Eirovīzijā, bet tas neko nenozīmē. Agnesi mēs nenorakstīsim nekādā ziņā. Meitene darīja, ko varēja. Pārmest viņai nevar. Tur var ilgi diskutēt, par ko ir nobalsots un par ko nav. Paldies Agnesei un, lai viņa strādā tālāk," nosaka Maestro.

Eirovīzijas dalībnieču dziļākie dekoltē

gallery icon
23

62. Eirovīzijas atklāšanas ceremonija

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde ...

gallery icon
70