foto: EPA
Agnese un "Triana Park" spoži sāk ceļu uz panākumiem Eirovīzijā
Koši un atraktīvi – tā Latvijas grupa “Triana Park” sevi atrādīja uz sarkanā paklāja Eirovīzijas atklāšanas ceremonijā.
Slavenības
2017. gada 8. maijs, 08:53

Agnese un "Triana Park" spoži sāk ceļu uz panākumiem Eirovīzijā

Kasjauns.lv

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde uz sarkanā paklāja. Tajā visvairāk izcēlās Latvijas pārstāvji – grupa “Triana Park”.

62. Eirovīzijas atklāšanas ceremonija

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde ...

gallery icon
70

Kopā ar pārējām Eirovīzijas dziesmu konkursa 42 valstu delegācijām "Triana Park" un Latvijas delegācijas vadība uz 265 metrus garā paklāja Ukrainas Augstākās radas galmā viesojās vismaz pusotru stundu, sniedzot intervijas presei, kā arī pozējot simtiem pasaules šovbiznesa un mediju aģentūru fotogrāfiem.

Notiekošais tiešraidē bija vērojams valsts nacionālajā televīzijā. Pēc Ukrainas mediju rīcībā esošās informācijas Eirovīzijas sarkanais paklājs un tā noformējums Kijevas domei izmaksājis vairāk nekā 21 000 eiro.

Agnese un pārējie grupas "Triana Park" neapšaubāmi uz sarkanā paklāja izskatījās spoži un atraktīvi, ielīksmojot visus klātesošos. Sarkanais tērps, krāšņā matu rota un galvenais - atraktivitāte sevi prezentējot, izsauca aplausu un ovāciju vētru.

Tagad Eirovīzijas dziesmu konkursā sākusies izšķirošā daļa. Rīt pirmais pusfināls, kurā startēsim arī mēs, ceturtdien - otrs pusfināls, bet sestdien fināls, kurā, cerams, triumfēs Latvijas grupa "Triana Park" ar solisti Agnesi Rakovsku priekšgalā.

Kijeva gatava 62. Eirovīzijas dziesmu konkursam

Ukrainas galvaspilsēta Kijeva sagatavojusies 62. Eirovīzijas dziesmu konkursam, kas 2017. gada maijā notiks Kijevas Starptautiskajā izstāžu zālē.

gallery icon
31

"Triānas Parks" Eirovīzijas 2. mēģinājuma aizkulisēs

gallery icon
17