foto: Christopher Khoury/ZUMA/Splash/ Vida Press
Pola Vokera mazais brālis ir tik līdzīgs slavenajam aktierim
Aktiera Pola Vokera jaunākais brālis Kodijs Vokers.
Slavenības
2017. gada 20. aprīlis, 11:28

Pola Vokera mazais brālis ir tik līdzīgs slavenajam aktierim

Kasjauns.lv

Viņi ir tik līdzīgi. Pirmajā acumirklī uzlūkojot Kodiju Vokeru (28), tā vien šķiet, ka tas ir franšīzes „Ātrs un bez žēlastības” zvaigzne Pols Vokers, kuru liktenim labpatika aizsaukt viņsaulē 2013. gada 30. novembrī. Kodijs Vokers nesen kā piedalījies labdarības pasākumā Sidnejā, kurā tika pieminēts viņa slavenais brālis Pols.

Līdz ar filmas „Ātrs un bez žēlastības” astotās filmas pasaules pirmizrādi, Austrālijā tiek rīkota labdarības pasākumu virkne, kurā pieminēts autoavārijā bojā gājušais aktieris Pols Vokers. #Drive4Paul pasākumā Sidnejā piedalījies arī Pola jaunākais brālis Kodijs. Viņš pievienojies brāļa dibinātās labdarības fonda „Reach Out World Wide” komandai.

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā.

gallery icon

Liktenīgajā dienā pirms trīsarpus gadiem aktieris Pols Vokers bija blakussēdētājs savam draugam sacīkšu braucējam Rodžeram Rodasam, kurš vadīja automašīnu „Porsche”. Abi devās uz kādu labdarības pasākumu. Taču mašīna ietriecās kokā un aizdegās, abi vīrieši gāja bojā notikuma vietā.

Pols Vokers 2013.gada bildēs

gallery icon

Pols Vokers bija 40 gadu. Lai gan viņa lomu saraksts ir visai garš, vislielāko slavu aktieris guva, filmējoties franšīzē „Ātrs un bez žēlastības”.

Aktiera Pola Vokera avarējušais auto

gallery icon

Jasmīnas un Pola Vokera mīlestības laimīgie mirkļi

gallery icon

Aktiera Pola Vokera sērojošā draudzene Jasmīna

gallery icon