Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"One Direction" fani! Ir iespēja padzīvot Lūisa Tomlinsona mājā. Viņš to izīrē
Mūziķa Lūisa Tomlinsona māja netālu no Malibu, kuru viņš piedāvā īrei par bargu naudu.
Slavenības

"One Direction" fani! Ir iespēja padzīvot Lūisa Tomlinsona mājā. Viņš to izīrē

Jauns.lv

Puišu grupas „One Direction” fani, kravājiet mantas! Lūiss Tomlinsons (25) izīrē vienu no savām mājām, kas atrodas Kalifornijā. Tikai tāds „sīkums” – par īri nāksies maksāt 40 000 ASV dolāru mēnesī!

"One Direction" fani! Ir iespēja padzīvot Lūisa To...

Taču māja potenciālajam īrniekam būs glauna. Bez galvenās ēkas izmantot varēs arī divus viesu namiņus un apsarga māju, kas atrodas teritorijā.

Dziedošā jaunā tēva Lūisa Tomlinsona izīrētajā mājā ir piecas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Māja atrodas neliela brauciena attālumā no Malibu. Šajā īpašumā ir mājas kinozāle, spēļu istaba, vīna pagrabs, divu stāvu bibliotēka, kā arī pieci kamīni un pēc pasūtījuma darinātas lustras.

No 900 kvadrātmetru lielās galvenās mājas paveras jauks skats uz dārzu, kur atrodas baseins ar spa zonu, karpu dīķis un vīna dārzs.

Lūisam pieder vēl viena māja Losandželosā, kur viņš mitinās ar draudzeni Eleanoru Kalderi. Viņam ir īpašums Anglijā, kā arī Tomlinsons īrē māju Holivudā, kurā dzīvo viņa dēls Fredijs un puisēna māmiņa Briana Jangvirta.

Grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons izīrē vienu no savām mājām Kalifornijā. Īres maksā viņš vēlas saņemt 40 000 dolāru mēnesī. Mājā ir 5 guļamistabas, teritorijā ir pieejami arī divi viesu namiņi un apsarga māja.

Lūiss Tomlinsons izīrē savu māju Kalifornijā

Grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons izīrē vienu no savām mājām Kalifornijā. Īres maksā viņš vēlas saņemt 40 000 dolāru ...

Iepriekš dziedātājas Lūiss Tomlinsons māju Losandželosā tikai īrēja, tagad viņš par 7.3 miljoniem dolāru nopircis pats savu īpašumu. Viss tāpēc, lai viņš pēc iespējas vairāk laika varētu pavadīt kopā ar šā gada janvārī dzimušo dēlu Frediju, kuru pasaulē laida viņa bijusī draudzene Briana.

Lūiss Tomlinsons nopērk māju Holivudhilsā

Iepriekš dziedātājas Lūiss Tomlinsons māju Losandželosā tikai īrēja, tagad viņš par 7.3 miljoniem dolāru nopircis pats savu īpašumu. Viss tāpēc, ...

Lai būtu līdzās dēlam un varētu rūpēties par mazo Frediju, grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons pārcēlies uz ASV, kur noīrējis greznu villu Holivudhilsā, par kuras īri maksā 46 112 eiro mēnesī!

„One Direction” mūziķa Lūisa Tomlinsona īrētā villa ASV

Lai būtu līdzās dēlam un varētu rūpēties par mazo Frediju, grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons pārcēlies uz ASV, kur ...

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press