Ko šogad zvaigznes sola zvaigznēm?
Slavenības
2009. gada 17. aprīlis, 15:05

Ko šogad zvaigznes sola zvaigznēm?

Jauns.lv

Sertificētam astrologam Didzim Šķilam lūdzām sazināties ar zvaigznēm, lai noskaidrotu, ko tās tuvākajā laikā sola mūsu skatuves zvaigznēm. Ticam, ka pārsteigumi patiešām būs!

Lauris Reiniks atradīs īsto cilvēku?

Kā būtiskāko Laura dzīvē šajā gadā varētu iezīmēt personības nostiprināšanās un sakārtošanās  tēmu. Tik izdaudzinātajai trīsdesmitgadnieku krīzei neizsprukt arī viņam, lai gan katram indivīdam tā izpaužas atšķirīgi.

Laura gadījumā zvaigžņu karte vēsta, ka viņa liktenim šis laika posms ir iezīmīgs ar atbildības pieaugumu, un zināmā mērā to var nosaukt par ieiešanu pieaugušo kārtā, kur atbildības līmenis bez iepriekšējās brīdināšanas arvien vairāk gulsies uz paša pleciem (aizsākumi šiem procesiem meklējami jau 2008. gadā). Izaugsmes tempi – gan sociālo panākumu, gan personības, gan personīgās labklājības līmenī – būs uzņēmuši tos apgriezienus, ko iepriekšējos gados izdevās uzģenerēt. Spēles noteikumi it kā mainījušies nebūs, bet, ja Lauris turpinās kustēties tikai inerces pēc, nemeklējot jaunus, līdz šim neierastus risinājumus, tad noturēties viļņa virsotnē nebūs viegli.

Gada sākumā uzmanību vēlams vērst attiecību jautājumu sakārtošanā. Uzsvars šeit būtu liekams uz tēmu «Es – Pasaule», vairāk – filozofiskā aspektā. Lai arī notikumu līmenī šī tēma var neiezīmēties, svarīgi būtu iedziļināties un labāk izprast savas attiecības, ne tikai «Es – Viņa», bet visplašākajā mērogā, atmetot vecus, savu laiku nokalpojušus attieksmju un attiecību modeļus. Tam kā sekas būs arī apkārtējās pasaules attieksmju maiņa pret viņu. Pavasarī var gadīties, ka Laura dzīvē ienāks kāda spēcīga personība. Akcents šajās attiecībās liekams uz autoritāti, intelektu, gara radniecību. Iespējams, ka kāds agrāk virspusējs kontakts pāraugs ciešākā draudzībā. Rudens pusē, ja ir tāda nepieciešamība, nozīmīgas izmaiņas dzīvē ieviest izdosies, dodoties tālākā ceļojumā. Pa gabalu daudzas lietas, ar kurām ikdienā saskaries un identificējies, izskatās savādāk un maina savu nozīmību.

Iveta Feldmane ies politikā?

Sakārtojusi savas attiecības ar apkārtējo pasauli un izbaudījusi sabiedrības pastiprināto uzmanību un popularitātes mainīgo dabu, Iveta 2009. gadā varētu kļūt lietišķāka un pragmatiskāka.

Protams, iepriekš sadarītais nekur nepazūd, un pozitīvi vitālā tēla handikaps, kurš mūsdienu situācijā Latvijas depresīvajos apstākļos prasīt prasās pēc tiražēšanas publiskajā telpā, varētu viņu iemānīt politisko labirintu krustcelēs. Ir tā, ka Ivetas zvaigžņu karte potenciāli par to vēsta, tikai ambīcijas un harizma veidot sabiedrības viedokli būtu jārealizē globālo vides problēmu aktualizēšanā. Ar to vēlos pateikt, ka ieraušanās aizkrāsnē nu nebūtu piemērotākais veids, kā tuvākā gada laikā Ivetai realizēt savu potenciālu. Viegli, protams, nebūs ne vienā no gadījumiem, bet augstāks lietderības koeficients viņas rīcībai tomēr būs, ja personības šarms tiks ieguldīts pasākumā ar saukli – veidosim pasauli labāku! Tas tikai pilnvērtīgi atspoguļotu Ivetas aktīvi radošo pozīciju attiecībās ar apkārtējo pasauli.

Sākot no pavasara, pastiprinātu uzmanību vajadzētu veltīt tam, ko sauc par lietderīgiem kontaktiem, jaunu dibināšana, jau izveidotu kopšana un veidošana. Attiecībās ar sabiedrotajiem, kā arī nelabvēļiem būs iespējams ieviest nozīmīgas korekcijas. Vasaras nogalē pieteiksies tēma, kuru varētu apzīmēt ar nosaukumu – vērtību pārvērtēšana, kas varētu vedināt uz nodomu par personības pilnveidošanu un izglītošanos. Aktualitāte – līdz pat gada nogalei. Mācīties nekad nav par vēlu...

Dons atradīs zelta graudu?

Dona jeb Artūra Šingireja gadījumā vietā būtu teiciens welcome in real world, jeb – avansu laiks ir beidzies! Tagad ir sācies rutinēta darba laiks, kad viss, kas līdz šim bija kā atklājums un katru reizi kaut kas jauns, nu ir jāpakļauj ikdienišķam laika ritējumam.

Tomēr kartes potenciāls liecina, ka par šā cilvēka darbiem un nedarbiem sabiedrībai aizmirst nebūs lemts arī šajā gadā. Līdz šim iegūtās pozīcijas tikai saasinās veselīgu godkāri, un sastaptie šķēršļi izaicinās meklēt plašākus realizācijas laukus radošajā dzīvē – sasniedzot kādu no augstienēm, paveras plašāks redzējums, un galvenokārt uz virsotnēm, kas vēl tikai gaida pretendentus.

Personīgajā dzīvē valdīs mainīgs vēja virziens un spēks. Sadzīvē vairāk varētu dominēt pagaidu risinājumi, kas tuvākā gada laikā vēl nedos stabilas piezemēšanās iespējas. Personīgais komforts tiks pakļauts augstākam – sociālo panākumu, radošas pilnveidošanās motivācijai.

Šis gads būs pārbaudījums Artura psiholoģiskajai noturībai. Ja garīgo resursu apcirkņos uzkrātais zelta grauds tiks lietderīgi investēts pārkausēšanas procesos, kas aizsāksies šajā gadā, tad viņa personība piedzīvos negaidītas pārvērtības un izaugsmi, ko vienkāršāk aprakstīt dziļuma, nekā telpas vai laika mērvienībās. Tas varbūt mazāk ir aktuāli Donam kā skatuves māksliniekam, bet vairāk attiecas uz Arturu kā cilvēku vispār. Protams, izmaiņas personības līmenī arī var atsaukties uz publisko un skatuves tēlu, kas būtu tikai dabiski gadījumos, kad mākslinieks pauž kaut ko no sevis personīgi, ne tikai pakļaujas estrādes formāta diktētiem nosacījumiem. Kā veiksies Donam, mums būs tas gods sekot tuvākā gada laikā!