2009. gada 21. maijs, 13:18

Talantu šovu spožums un posts

Jauns.lv

"Ja tevis nav jūtūbā, tad tevis nav vispār!" Tā vēsta kāda sena interneta patiesība. Un lai gan paranoidālākie pasaules prāti spiedz, ka "videostārs" kārtējo reizi nogalinās "reidiostāru", šoreiz TV un internets iet roku rokā.

Sjūzenu Boilu no Lielbritānijas līdz šim nevarēja uzskatīt par lielu veiksminieci. Viņa piedzima, kad viņas mammai bija jau 47, turklāt dzemdības bija smagas - jaundzimušajam bija skābekļa bads. Skolā meiteni visi apsmēja un uzskatīja par mazliet bremzētu. Sjūzenai šobrīd ir 48 gadi un līdz šim viņa algotu darbu ir strādājusi tikai sešus mēnešus - jaunībā par pavāra palīgu. Visu mūžu Sūzena ir sēdējusi mājās, pieskatījusi vecākus, palīdzējusi vietējai draudzei un dziedājusi. Baznīcā un bāros pie karaoke automāta.

Kad dīvainā kundzīte Britu talantu šovā uzkāpa uz skatuves, publika bija neizpratnē. Jocīgas uzacis, neveikli jociņi, savāds tērps. Tomēr Sjūzenai Boilai tikai atlika sākt dziedāt, lai pūlis uzgavilētu, bet žūrija zaudētu valodu. Tagad viņai ir līgums ar Sony Music ierakstu studiju, bet viņas izpildītajai dziesmai no operetes "Nožēlojamie" - 68 miljoni skatījumu Youtube portālā.

Tomēr talanti mēdz būt dažādi. Dejotāju grupa no zviedru talantu šova, kas sevi dēvē par "Grauzdiņdejotājiem" piedāvāja skatītājiem visai pikantu priekšnesumu. Jā, apaļais rimbulis, ar ko dejotāji aizsedz savus reproduktīvos orgānus tiešām ir paliela izmēra grauzdiņi.

Savukārt šis britu džentlmenis lika žūrijai sastingt šausmās. Viņš sevi dēvē par Misteru Metānu un viņa priekšnesums ir izpildīt bekvokālu Vīnes valsim... ar savu dibenu un dabasgāzi. Cilvēkiem ar labu gaumi, vājiem nerviem un dzīvu iztēli lūdzam neskatīties.