Grāvers turpinās karot ar Ulmani?
Slavenības
2009. gada 30. jūnijs, 17:07

Grāvers turpinās karot ar Ulmani?

Jauns.lv

Mūziķi Aigars Grāvers un Ingus Ulmanis iesaistījušies topošajā TV3 projektā „Koru kari 2”, pārstāvot attiecīgi Jēkabpils un Limbažu korus. Interesanti, vai sīvās koru sāncensības dēļ abi atkal nesaies „ragos”? Atgādinām, ka savstarpēju nesaskaņu dēļ Ulmanis savulaik pameta leģendāro grupu „Jumprava”.

Nav noslēpums, ka kaislības dažādos šovos sit tik augstu vilni, ka atliek vien secināt, ka arī slavenības ir tikai cilvēki. Un kur nu vēl, ja runa par „vecām”  rētām… Proti, Ulmanis un Grāvers grupā «Jumprava» sāka spēlēt tās izveidošanās laikā – 1984. gadā. Taču jau pēc trim gadiem grupas darbībā iestājās nopietna krīze un to atstāja vokālists Ingus Ulmanis, kopā ar Aigaru Voitišķi izveidodams pats savu grupu «Lādezers». Runāja, ka tolaik pie vainas bijusi nespēja abiem mūziķiem sastrādāties.

Aigaru Grāveru Jēkabpilī visi dziedāt gribētāji varēs satikt 19. jūlijā pulksten 13 Jēkabpils Tautas namā, kad tur viesosies šova atlases komanda. Savukārt Ingus Ulmanis potenciālos šova koristus uzklausīs 25. jūlijā pulksten 11 Limbažu kultūras namā.

Atgādinām, ka piedalīties šovā var ikviens! Visi dziedāt gribētāji aicināti uz dalībnieku atlasi. Pirmā no tām notiks Jelgavā 3. jūlijā pulksten 11 Jelgavas kultūras namā (K. Barona ielā 6), un to vadīs dziedātājs Žoržs Siksna. Rīgā atlase notiks 10. jūlijā pulksten 11 skaņu ierakstu studijā „Sound Division Studious” (Āraišu ielā 34) kopā ar dziedātāju Jolantu Gulbi. Savukārt tie, kuriem tuvāk Madona, uz atlasi gaidīti 12. jūlijā pulksten 13 Madonas kultūras namā (Raiņa ielā 12), kur dalībnieku spēkus pārbaudīs dziedātāja Ieva Kerēvica.

Šīs nav vienīgās Latvijas pilsētas, kurās tiks izraudzīti dziedātāji „Koru kariem”. Informācija par citām atlases vietām vēl tiek precizēta.

Vita Zvaigznīte / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva