Dejotāja Abramova slepus apprecējusies
Slavenības
2009. gada 11. augusts, 09:15

Dejotāja Abramova slepus apprecējusies

Jauns.lv

Sestdien, 8. augustā, dzimtsarakstu nodaļā Rīgā laulību reģistrējusi TV šova „Dejo ar zvaigzni 2” uzvarētāja Viola Abramova un viņas mīļotais vīrietis Rihards Mailītis.

Viola un Rihards precību datumu rūpīgi slēpa un piekodināja par to neizpļāpāties arī lūgtajiem viesiem, taču īstu mīlestību tāpat kā īlenu maisā nenoslēpsi!

Viola Abramova ar Rihardu Mailīti ir kopā vairāk nekā gadu un jau ilgāku laiku pirms precībām abi mitinājās kopīgi izremontētajā dzīvoklī Rīgā.

Abi satuvinājās aizvadītā gada pavasarī, TV šova „Dejo ar zvaigzni 2” laikā. Arī Rihards piedalījās šovā – viņš kā pasniedzējs palīdzēja sagatavoties deju šova īpašajiem viesiem, kuru vidū bija arī slavenā sabiedrības dāma Anete Sončika.

Romantiskas attiecības starp Violu un Rihardu uzplauka pēc tam, kad dejotājai neizdevās iekarot sava deju partnera Raivja Vidža sirdi. Piedzīvojusi spēkavīra atraidījumu, Abramova meklēja mierinājumu pie uzticamā bērnības drauga Mailīša. Sākumā dzeltenā prese gan apšaubīja, vai Violas un Riharda attiecības ir īstas, pieļaujot, ka, intervijās klāstot par jaunajām jūtām, dejotāja cer padarīt greizsirdīgu Raivi Vidzi.

Par precību plāniem Viola Abramova paziņoja jau aizvadītajā vasarā, tomēr līdz šim kāzas tika vairākkārt atliktas. Vēl nesen dejotāja klāstīja, ka pie vīra, visticamāk, iziešot kādā no maģiskajiem datumiem 09.09.09. vai 10.10.10.

Tomēr jaunā pāra kāzu zvani izskanēja 08.08.09. Kā noskaidroja Kas Jauns, Violas Abramovas un Riharda Mailīša vedēju godā bijusi dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša un viņas draugs volejbolists Jānis Pēda. Laulība reģistrēta dzimtsarakstu nodaļā Rīgā, bet pēc tam aptuveni 20 viesu šaurā lokā jaunlaulātie devušies svinēt uz kādu viesu namu ārpus Rīgas. Lielākas un krāšņākas svinības plašākam radu un draugu lokam Viola ar jauno vīru solījuši uzrīkot, kad valstī un līdz ar to arī pašu ģimenes maciņā beigsies ekonomiskā krīze. Iespējams, tas notiks jau nākamvasar.


Baiba Butkovska/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva