Populārā dziedātāja Lady Gaga esot vīrietis
2009. gada 11. augusts, 17:10

Populārā dziedātāja Lady Gaga esot vīrietis

Jauns.lv

Nejaukām baumām, šķiet, nav robežu. Internetā parādījies skandalozs video fragments, kura filmētāji cenšas pierādīt, ka amerikāņu dziedātājai Lady Gaga esot vīrieša dzimumorgāni.

Tiklīdz tev izdodas iemantot slavu un panākumus, uzrodas nelabvēļu bars, kas būs gatavs pateikt jebko, lai tikai jauno zvaigzni nomelnotu un pastāstītu par viņu nelabas lietas. Ja reiz amerikāņu dziedātāja Lady Gaga nav devusi iemeslu tenkām par vētrainu mīlas dzīvi, cilvēki izdomājuši ko citu par ko patrīt mēles. Lady Gaga nemaz neesot sieviete.

Šādas baumas klīst jau labu laiku un cilvēki bija iemanījušies tām nepiegriezt vairs vērību. Taču tagad kāds nasks operators iemanījies internetā ievietot video no nesen notikuša festivāla. Kad dziedātāja traušas nost no skūtera, zem viņas mini kleitiņas pavīdot kas tāds, kas ļoti atgādina nelielu dzimumlocekli.

Interneta portāls „Heatworld” visiem stāsta, ka popdziedātāja jau agrāk esot tiem ieminējusies, ka esot hermafrodīta. Viņa par to nebūt nekaunoties, taču, protams, arī skaļi katram nereklamējot.

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press

Tēmas