Iecienītākie TV šovi Latvijā. TOP 10
Slavenības
2009. gada 25. augusts, 06:46

Iecienītākie TV šovi Latvijā. TOP 10

Jauns.lv

Tūlīt, tūlīt Latvijas TV kanālos sāksies jaunā šovu sezona. Tikmēr portāla kasjauns.lv lasītāji noteikuši, kurš Latvijā līdz šim tapis TV šovs paticis vislabāk.

Aptaujā piedalījušies vairāk nekā 2000 dalībnieku. Pirmajā trijniekā ar diezgan lielu pārsvaru iekļuvuši ar dziedāšanu un dejošanu saistītie šovi, turklāt pirmajā vietā esošais šovs tuvākos sekotājus apsteidzi pat pārāk pārliecinoši – starpība starp pirmo un otru vietu ir teju 500 balsis jeb 25 procenti.

Interesanti, ka  liela daļa aptaujas dalībnieku uzskata, ka Latvijā šovi ir zema līmeņa – tā domā 12 % aptaujāto. Tas ir tikpat daudz, cik atdevuši balsis par TOP otrajā vietā iekļuvušo šovu.

Un vēl kāds interesants fakts – šopavasar finišējušais šovs „Sapņu līgava”, kur par modeles Ievas Kokarevičas sirdi cīnījās vairāki desmiti puišu, paticis tikai 0.3 % aptaujāto, tāpēc, loģiski, ka šis šovs ir ārpus TOP 10. Tāpat TOPā nav iekļuvis arī skandalozais šovs „Latvijas princese” – lai kā ļaudis „cepās” par šo šovu, tikai pusotrs procents (30 balsis) aptaujas dalībnieku uzskata, ka tas paticis vislabāk.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva