Lady Gaga jaunās dīvainības. Ložu necauršaujamas klavieres un milzīga seksuālā apetīte
Slavenības
2009. gada 25. augusts, 11:09

Lady Gaga jaunās dīvainības. Ložu necauršaujamas klavieres un milzīga seksuālā apetīte

Jauns.lv

Lady Gaga turpina pārsteigt. Plašā diskusija par to vai dziedātājai ir vīrieša dzimumorgāni, nav vienīgais „skeletiņš” Lady Gaga noslēpumu skapī.

Tikko kļuvis zināms, ka dziedātājas klavieres esot ložu necauršaujamas un viņa pati pavēstījusi, ka vēlētos baudīt romantiku guļamistabā ar visiem „Take That” puišiem. Turklāt visiem četriem vienlaicīgi!

Britu grupas „The Streets” mūziķis Maiks Skiners izdibinājis, ka ekstravagantās dziedātājas skatuves aprīkojums esot tik smags, jo viņas klavierēm ir īpašs stiprinājums. Tās speciāli dīvai izgatavots ložu necauršaujams! „Goda vārds, es zvēru pie savas mātes dzīvības,” par šīs informācijas patiesumu dievojas reperis. „Es to uzzināju no viņas skatuves menedžera, kad tikko uzstājāmies „V” festivālā Anglijā.”

Savukārt tiem, kas plaši apsprieda, ir Lady Gaga sieviete vai nav, tagad būs jauns iemesls diskusijām. Dziedātāja nesen padalījusies savās seksuālajās fantāzijās, pavēstot, ka viņa labprāt pavadītu romantisku nakti kopā ar visiem grupas „Take That” mūziķiem! Garijs Bārlovs, Hovards Donalds, Marks Ouvens un Džeisons Orindžs dziedātājai šķiet gana seksīgi, lai viņai rastos vēlme ar tiem pakavēt laiku guļamistabā. „Es vēlētos viņus visus vienlaicīgi,” norāda koķete. „Viņi ir ļoti seksīgi vīrieši. Es šobrīd esmu brīva meitene un gribētu jauki pavadīt laiku.” Lady Gaga arī padižojusies, ka vienmēr dabū tos puišus, kurus noskatījusi. Bieži viņa kādā neieķeras, bet, ja nu tas noticis, tad šis puisis nepārprotami ticis savaldzināts. Redzēsim kā būs ar „Take That” mūziķiem, no kuriem divi ir precēti ģimenes cilvēki un diviem ir pastāvīgas draudzenes un kopīgi bērni. Vai arī viņus būs tik viegli savaldzināt?

Lady Gaga un viņas klavieres:

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press

 

Tēmas