Grāvelim un Būmanei piedzimis dēls
Slavenības
2009. gada 15. septembris, 11:59

Grāvelim un Būmanei piedzimis dēls

Jauns.lv

6.septembrī Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis un viņa draudzene dziedātāja Rudīte Būmane kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam dēlam Krišam.

Ginta un Rudītes pirmdzimtais pasaulē nāca ģimenes dzemdībās un piedzimis vesels un ņiprs – 3,6 kilogramus smags un 53 centimetrus garš. Lai māmiņa justos drošāk, pāris izvēlējies mājas dzemdības.

Aktiera Grāveļa un dziedātājas Būmanes mīlasstāsts aizsākās 2007.gada pavasarī. Vēl dažus mēnešus pirms tam aktieris sevi bija pasludinājis brīvs vīrietis un aicināja atsaukties visas skaistās un brīvās Latvijas sievietes, jo viņš esot Lielās mīlestības meklējumos. Ilgi un tālu nebija jāmeklē, jo jau nākamajā pavasarī Rudīte pati viņu atrada turpat Grāveļa darba vietā. Dziedātāja bija pieaicināta piedalīties muzikālajā izrādē „Izredzētie” Dailes teātrī, un drīz abi ieslīga mēģinājumos, gatavojoties galvenajām lomām izrādē. Tā Grāvelis un Būmane satuvinājās, līdz kļuva par pāri. Pēc divarpus gadus ilgas draudzības aktiera Grāveļa un dziedātājas Būmanes savienību papildinājis vēl viens „dalībnieks”, kuram vecāki devuši latvisku vārdu – Krišs.

Kasjauns.lv sveic laimīgos vecākus un novēl jaunajai ģimenei veselību un saticību!

Sintija Lase / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva