Kurusova Dziedošo ģimeņu šovā kopā ar Reinika vecākiem
2009. gada 28. septembris, 14:48

Kurusova Dziedošo ģimeņu šovā kopā ar Reinika vecākiem

Jauns.lv

Šā rudens skatītāko TV šova „Dziedošās ģimenes” sirsnīgos koncertus baudīt klātienē izvēlas arvien vairāk sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Svētdien „Sapņu fabrikā” norisinājās jau piektais TV šova „Dziedošās ģimenes” koncerts, kurā ar saviem priekšnesumiem uzstājās desmit skanīgākās ģimenes no visas Latvijas. Koncertam šova dalībnieki bija sagatavojuši hītus no tautā iemīļotām kinofilmām. Skaļākos aplausus šoreiz izpelnījās koķetās māsas Legzdiņas no Dobeles rajona Jaunbērzes, kuras publiku priecēja ar dziesmu „Jel dod man bučiņ” no filmas „Tās dullās Paulīnes dēļ”. Dāmu koķetais priekšnesums platā smaidā lika atplaukt ne vien žūrijai un šova vadītājam Laurim Reinikam, bet arī viņa ģimenei, kas koncertu vēroja, sēžot skatītāju zālē. Līdzās Dacei un Artūram Reinikiem vakaru aizvadīja arī dejotāja un TV seja Aleksandra Kurusova, kuru kopā ar Reiniku ģimeni savulaik saveda dalība šovā „Dejo ar zvaigzni”. Kopš talantīgā dejotāja un deju pasniedzēja Laurim Reinikam iemācīja dejot tik labi, ka abi šovā guva uzvaru, Kurusova cieši sadraudzējusies un satuvinājusies arī ar deju partnera ģimeni. Saša allaž ir gaidīta viešņa Reiniku mājās, un pērn dejotāja arī tika ielūgta uz Daces un Artūra Reiniku kāzu jubilejas svinībām.

Šoreiz šovu atstāt nācās Eglīšu ģimene no Alūksne, kura uzstājās ar dziesmu „Veltījums” no kinofilmas „Ziemassvētku jampadracis”. Eglīšu ģimene, kuras tētim Didzim tieši svētdien bija dzimšanas diena, nebēdāja par aiziešanu no šova un solīja ar pārējiem dalībniekiem atkal tikties otrās iespējas koncertā. „Bijām laimīgi un priecīgi visu šo laiku, ko šeit pavadījām! Paldies visiem alūksniešiem, kas mūs atbalstīja un palīdzēja visā šova laikā! Paldies, malači!” pēc izbalsošanas pateicās Eglīšu ģimene.

 Eglīšu ģimene uz skatuves

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders