Kur pazudis Arnis Mednis?
Slavenības
2009. gada 23. decembris, 14:01

Kur pazudis Arnis Mednis?

Jauns.lv

„Arēna Rīga” notikušajā lielkoncertā „Koru kari Ziemassvētkos” Rīgas dzeltenais koris vienīgais piedalījās bez sava vadītāja – mūziķa Arņa Medņa. Tāpēc daudzi koncerta skatītāji pauda neizpratni, kāpēc kori pārstāvēja diriģents Jānis Ķirsis un kur pazudis Mednis?

Kā atminamies, Arņa Medņa koris pagājušajā gadā šovu pameta viens no pirmajiem, jo diemžēl nu jau pierādījies, ka rīdzinieki ir daudz švakāki fani nekā citu pilsētu līdzjutēji. Tāds pat liktenis šajā sezonā piemeklēja arī Jolantas Gulbes Rīgas sarkano kori, kurš šovu pameta pats pirmais. Vai vainīgs būtu sarūgtinājums?

Arņa Medņa koris bija viens no profesionālākajiem, tajā dziedāja daudzas atpazīstamas sejas un labas balsis, piemēram, Miks Dukurs no šova „Dziedošās ģimenes”, Annija Putniņa, kas plašākai sabiedrības daļai kļuva pazīstama pēc mūzikla „Les Miserables”, kā arī „Talantu fabrikas” dziedošās dalībnieces ¬– Anmary, Astra Dreimane un Viktorija Plēpe.

Uz Kasjauns.lv jautājumu, kāpēc Arnis Mednis nebija kopā ar savējiem 21.decembrī, mūziķis bija lakonisks: „Vienkārši nesanāca!”. Viņš bija izvairīgs no plašākiem komentāriem un piebilda, ka nevarēšot iepriecināt ar kādu skandālu vai tamlīdzīgu medijiem interesējošu ziņu. Arnis Mednis pēdējā laikā manīts rosāmies kādā picērijā, kas, kā izrādās, esot nevis viņa, bet sievas bizness. Tāpēc ļoti iespējams, ka Mednis koncerta laikā bija aizņemts ar citu rūpalu – ēdināšanas biznesu.

Žanete Zariņa / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva