Žaklīna jaunu biznesu uzsāk ar vētrainu ballīti
Slavenības
2010. gada 20. janvāris, 05:58

Žaklīna jaunu biznesu uzsāk ar vētrainu ballīti

Jauns.lv

TV producente Žaklīna Cinovska kopā ar domubiedriem radījusi „Pozitīvo domu māju”, kurā ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs rast motivāciju un spēkus dzīvei, atklāt savus vēl neapjaustos talantus un celt savu pašapziņu.

Žaklīna Cinovska neslēpj, ka viņai pašai aizvadītais gads bijis psiholoģiski grūts un uzturēt labu noskaņojumu kļuvis arvien grūtāk. Tāpēc viņai bijis pārsteigums, ka arvien biežāk no svešiem cilvēkiem viņa saņēmusi vēstules ar lūgumu atklāt savu dzīvesprieka formulu. „Sākumā tas bija savādi, jo pati biju pamanījusi, ka ikdienā arvien retāk ir par ko pasmaidīt. Man bija visai depresīvs noskaņojums. Protams, galvenais iemesls, kamdēļ biju nonākusi izmisumā, bija mans „iesaldētais” seriāls „Prāts vai instinkts”. Līdzekļu kļūst arvien mazāk – Amerikā, kurp iepriekš mēdzu doties, lai papildinātu savu garderobi, nav sanācis pabūt jau divus gadus,” nopūšas Žaklīna un piebilst, ka pašlaik sevī sajutusi jaunu spēku pieplūdumu, jo kopā ar labiem draugiem nule īstenojusi kādu cēlsirdīgu un iedvesmojošu projektu.

„Šī brīža valsts ekonomiskās un sociālās situācijas dēļ arvien aktuālāks kļūst jautājums par pozitīvu noskaņu un garīgā līdzsvara lielo lomu sabiedrībā. „Pozitīvo domu māja” būs vieta, kur ar profesionāļu palīdzību gūt pozitīvas enerģijas lādiņu, atrast pazaudēto dzīvesprieku un vairot spēkus tālākai darbībai. Uzskatām, ka šāda vieta šī brīža apstākļos ir vitāli nepieciešama ikvienam sabiedrības loceklim, kuram būtiski atgūt savu pazaudēto iekšējo harmoniju un rast papildu motivāciju ikvienai dzīves situācijai. Šī vieta palīdzēs arī saprast, kā pareizi izvērtēt apkārtējo situāciju, to nedramatizēt un uztvert to vieglāk”, uzsver Žaklīna Cinovska, „Pozitīvo domu mājas” idejas autore.

Pozitīvi noskaņotu un allaž smaidīgu cilvēku lokā Žaklīna nosvinēja arī „Pozitīvo domu mājas” atklāšanu. Pasākumā piedalījās vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp dziedātāja Olga Rajecka, mūziķis Normunds Jakušonoks, TV šova „Trakais ceļojums” uzvarētāji Kristīne Līpiņa ar draugu Aldi Riekstiņu, bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis, kā arī TV šovu spīdekļi, deju studijas „Dejuklubs.lv” pasniedzēji Aleksandra Kurusova un Valdis Škutāns.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders