Ella debitē ASV deju mūzikas topā, bet deju šovā neatgriezīsies
Slavenības
2010. gada 11. marts, 15:37

Ella debitē ASV deju mūzikas topā, bet deju šovā neatgriezīsies

Jauns.lv

Dziedātāja Elīna Fūrmane, kas pasaulē pozicionējas ar skatuves vārdu DJ Ella, ar savu hitu „Shine Like A Superstar” debitējusi Amerikas deju mūzikas radiostaciju apvienotajā topā “FMQB”.

Šajā topā apkopoti visu ASV deju mūzikas radiostaciju topi un Nacionālais Deju mūzikas tops tiek veidots, par pamatu ņemot radiostaciju atskaņojumus, kā arī dažādus „mix show”. Pirms divām nedēļām Ella iekļuvusi šī topa 45. pozīcijā un līdz ar to viņa ir pirmā mūzikas izpildītāja no Latvijas, kas iekļauta šajā topā.

Ella Amerikā ievērota, pateicoties kompānijai “Mikrofona ieraksti”, kas aizvadītā gada nogalē noslēdza sadarbības līgumu ar Amerikāņu kompāniju „Next Plateau Entertainment” par Ellas ierakstu popularizēšanu un izplatīšanu Ziemeļamerikā. Kopš tā brīža dziesma „Shine Like A Superstar” ir ļoti pieprasīta Amerikas un Kanādas deju mūzikas klubos, un to savos „setos” iekļāvuši daudzi pazīstami rietumu un austrumu krasta dīdžeju. Par dziesmas biežo atskaņošanu klubos ziņo arī latvieši, kas dzīvo ASV un Kanādā. Singls ir pieprasīts arī Mp3 lejupielādes veikalos un pat bijis pirmajā vietā DJ Asociācijas „MassPool” lejupielādes portālā.

Drīzumā Ella dosies uz ASV, lai piedalītos ikgadējā „Winter Music Conference”, kas katru gadu martā norisinās Maiami un pulcē visus pazīstamākos un slavenākos popmūzikas producentus un māksliniekus no visas pasaules. Turklāt Ella pat saņēmusi piedāvājumu šajā konferencē arī uzstāties.

Tā kā konference notiek no 23. līdz 27. martam, tad Ella nu nekādi neplāno piedalīties šova „Dejo ar zvaigzni 3” izbalsoto dalībnieku atgriešanās raidījumā, kas notiks 28. martā. Kā zināms, līgumi, kas noslēgti ar šova dalībniekiem, šādas vaļības neatļauj un savas dalības atteikšanas gadījumā dejotājiem jāmaksā prāvas naudas summas. Kā būs šajā gadījumā, atliek vien gaidīt notikumu tālāku attīstību.

Starp citu, Ella jau nereizi vien izteicās, ka pēc šovā pārciestajiem pazemojumiem un šova veidotāju pārāk nekorektās attieksmes dēļ, viņa būtu gatava atteikties no turpmākās dalības šovā, bet nu viņa nevar dejot patiešām attaisnojošu iemeslu dēļ.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva