Lady Gaga ekstravagantais stils rada veselības problēmas
Slavenības
2010. gada 21. marts, 06:06

Lady Gaga ekstravagantais stils rada veselības problēmas

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga publiski devusi solījums nekad nevalkāt parastus ikdienišķus tērpos. Nesen viņa piedzīvojusi nopietnus draudus veselībai, ko izraisījis neērtais apģērbs.

Lady Gaga ieradās Hītrovas lidostā Londonā, lai dotos ceļā uz Ņujorku, ASV. Astoņu stundu ilgā pārlidojuma laikā stjuartēm nācās palīdzēt solistei atbrīvoties no viņas ekstravagantā ietērpa, jo Lady Gaga strauji sāka piepampt un sāpēt kājas.

Hītrovas lidostā dziedātāja ieradās apspīlētā dzeltenā lateksa kleitiņā ar melnām svītrām un tumšzilos dizainera Aleksandra Makvīna platformas zābaciņos. Viņas tērps bija tik neērts un nepiemērots garajam lidojumam. Neilgu laiku pēc lidmašīnas pacelšanās dīvai parādījās pirmās vēnu trombozes pazīmes. Pieredzējušās stjuartes ieteica nekavējoties atbrīvoties no šī ietērpa un apaviem, lai izvairītos no nopietnām veselības problēmām. Lady Gaga paklausīja kuģa apkalpes komandas ieteikumam un pārģērbās. „Viņas tērps bija tik šaurs un apspīlēts, ka stjuartēm vajadzēja palīdzēt dziedātājai no tā atbrīvoties,” stāsta kāds no apkalpes. „Viņa jutās īpaši sarūgtināta, ka jāvelk nost platformas zābaciņi. Lady Gaga tos bija apāvusi, godinot nesen mirušā drauga Aleksandra (Makvīna) piemiņu.”

Zīmīgi, ka tikai nedēļu pirms šī lidojuma, TV intervijā Lady Gaga izteicās, ka darīs teju visu, lai nekad neviens viņu neredzētu tērpušos ērtās ikdienišķās drēbēs. „Es drīzāk miršu nekā ļaušu faniem sevi skatīt bez augstpapēžu apaviem,” teica soliste. „Es arī nekad neko nemainīšu pret savām iecienītajām cepurēm un parūkām.”

Gerda Ansone/Foto: Bulls Press