Amerikāņu televīzijas zvaigzne Lerijs Kings šķiras no septītās sievas
Slavenības
2010. gada 15. aprīlis, 17:58

Amerikāņu televīzijas zvaigzne Lerijs Kings šķiras no septītās sievas

Jauns.lv

Amerikāņu televīzijas raidījumu vadītājs Lerijs Kings trešdien iesniedzis laulības šķiršanas pieteikumu, pamatojot savu vēlmi pārtraukt 13 gadus ilgušo laulību ar nesamierināmām domstarpībām.

Kā pavēstīja Kinga pārstāvis, populārais kabeļtelevīzijas kanāla CNN žurnālists nevēlas komentēt savu šķiršanos no 50 gadus vecās Šonas Sautvikas, lai nepakļautu nevajadzīgām raizēm savus bērnus. Kinga advokāte intervijā atklāja, ka viņas klients vēlas draudzīgu šķiršanos. "Tā ir ļoti skumja diena Lerija dzīvē, un viņš cer, ka šķiršanās būs draudzīga," sacīja Sūzana Kārtere sarunā ar izklaides ziņu vietni "Tmz.com". "Lerijs ļoti mīl savus bērnus un būs viņu dzīves neatņemama daļa."

Lai arī Sautvika ir Kinga septītā sieva, šī būs viņa astotā šķiršanās. Lerijs Kings ir bijis divreiz precējies un šķīries ar Alenu Akinsu.

Kings ir viena no atpazīstamākajām figūrām amerikāņu televīzijā. Kopš 1985.gada viņš katru vakaru vada interviju raidījumu "Larry King Live". Savas karjeras laikā viņš ir intervējis aptuveni 40 000 politiķu, sportistu un izklaides industrijas zvaigžņu.

LETA AFP, Foto: Bulls Press

Tēmas