Eminema jaunais albums ASV pārdots 741 000 eksemplāru
Slavenības
2010. gada 30. jūnijs, 21:00

Eminema jaunais albums ASV pārdots 741 000 eksemplāru

Jauns.lv

Eminema jaunais albums "Recovery" pirmajā nedēļā pēc nonākšanas ASV veikalu plauktos pārdots 741 000 eksemplāru, kas padarījis to par labāko gada debiju, neraugoties uz to, ka divas nedēļas pirms oficiālās iznākšanas ieraksts noplūda internetā.

Pārdošanas rezultātus atklāja Eminema ierakstu kompānija "Interscope" un vēlāk apstiprināja mūzikas un video pārdošanas apjomu izpētes kompānija "Nielsen SoundScan".

Šī ir labākā albuma debija kopš 2008.gada oktobra, kad "AC/DC" ieraksts "Black Ice" nonāca albumu topa virsotnē ar 784 000 albuma eksemplāru.

"Recovery" ir Eminema septītais studijas albums. Sākotnēji viņš bija plānojis rakstīt iepriekšējā albuma "Relapse" turpinājumu, taču aprīlī paziņoja, ka tā vietā izdos pavisam jaunu ierakstu.

"Saskaņā ar sākotnējiem plāniem "Relapse 2" vajadzēja iznākt pagājušajā gadā," vēstīja mūziķa paziņojums. "Taču, tā kā es turpināju ierakstīt mūziku un strādāt ar jauniem producentiem, ideja par albuma "Relapse" turpinājumu man sāka šķist aizvien bezjēdzīgāka, un es vēlējos pavisam jaunu albumu. "Recovery" mūzika ir ļoti atšķirīga no "Relapse", un domāju, ka albums ir sava nosaukuma vērts."

LETA/Foto: Bulls Press

Tēmas