Lindsejas Lohanas advokāte atsakās no viņas lietas
Slavenības
2010. gada 9. jūlijs, 11:22

Lindsejas Lohanas advokāte atsakās no viņas lietas

Jauns.lv

Amerikāņu aktrises Lindsejas Lohanas advokāte Šona Čampmena Holija atteikusies no savas klientes lietas, nepaskaidrojot sava lēmuma iemeslus.

Iepriekš viņa izplatīja paziņojumu, ka uzskata Beverlīhilzas tiesneses Māršas Revelas spriedumu, saskaņā ar kuru Lohanai jāizcieš 90 dienu cietumsods, par skarbu un netaisnīgu. " Lohanas jaunkundze un es esam ļoti nepamierinātas ar tiesneses Revelas spriedumu. Mēs uzskatām, ka sods ir daudz skarbāks par to, ko līdzīgos apstākļos varētu saņemt kāds cits," vēsta Čampenas Holijas paziņojums. "Realitātē Lohanas jaunkundzei, tāpat kā vairumam apsūdzēto, ir jāsabalansē darbs ar tiesas prasību izpildīšanu. Tas, ka viņa sodīta tik skarbi, īpaši ņemot vērā to, ka patiesībā viņa izpildīja visus probācijas nosacījumus, ir skarbi un netaisnīgi."

Revela otrdien piesprieda Lohanai trīs mēnešu cietumsodu par iepriekšējā spriedumā noteikto pārbaudes laika nosacījumu pārkāpšanu. 2007.gada augustā Lohana stājās tiesas priekšā saistībā ar apsūdzību agresīvā braukšanā un automašīnas vadīšanā alkohola reibumā, par ko viņai tika piespriests trīs gadus ilgs nosacītais cietumsods. Lohanai bija jāpavada 24 stundas cietumā, desmit dienas jāstrādā sabiedriskie darbi un jāapmeklē 18 mēnešus ilga palīdzības programma par alkohola kaitīgumu. Tā kā šajā laikā viņa nepaspēja iziet visu nodarbību kursu, oktobrī viņas pārbaudes laiks tika pagarināts.

Sēdē tiesnese Revela atzina, ka Lohana nav izpildījusi iepriekšējā sprieduma prasības un noteiktajā apjomā apmeklējusi palīdzības programmu. Nosacītā soda izciešanas laikā Lindseja arī izdarīja virkni muļķīgu pārkāpumu, ieskaitot neierašanos uz kādu tiesas sēdi un alkohola lietošanas aizlieguma ignorēšanu. Kā norādīja Revela, savos norādījumos Lohanai viņa bijusi ārkārtīgi skaidra, un aktrisei bija jāzina, kas viņai ir jādara un kāds ir sods par pārbaudes laika nosacījumu pārkāpšanu.

Pirms Šona Čampena Holija aizgāja no Lohanas, viņa paskaidroja, ka, visticamāk, 24 gadus vecajai aktrisei nebūs jāizcieš viss termiņš cietumu pārpildītības un budžeta samazinājuma dēļ. Saskaņā ar spriedumu aktrisei 20.jūlijā jābūt varasiestāžu rīcībā, lai sāktu izciest cietumsodu.

Neraugoties uz savu jauno vecumu, Lohana ir ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā"), "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena") un "Hērbijs: Pilnā aprīkojumā". Lindsejas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri viena pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Šobrīd viņa strādā pie drāmas "Inferno" par septiņdesmito gadu porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

LETA AP, Foto: Bulls Press