Elīnai Doļģei jauns sirdsāķītis
Slavenības
2010. gada 12. augusts, 07:35

Elīnai Doļģei jauns sirdsāķītis

Jauns.lv

LNT raidījuma Tautas balss šarmantā vadītāja Elīna Doļģe (27) nu jau atkal ir aizņemta sieviete – viņa jau vairākus mēnešus ir kopā ar uzņēmēju Kasparu Magrinu (29).

­

Magrins un Doļģe kopā apmeklē publiskus pasākumus un savas tuvās attiecības neslēpj, tomēr no sīkākiem komentāriem par abu jūtām vienam pret otru Elīna atturas. Zināms, ka Kaspars Magrins ir SIA Magrex īpašnieks un arī bijušais skaistumkonkursu un šovu dalībnieces Ievas Kokorēvičas draugs. Šova “Sapņu līgava” laikā zinātāji stāstīja, ka Ieva nemaz nav brīva meitene, bet gan draudzējas ar Magrinu, tāpēc šova uzvarētājam nemaz nav bijis izredžu iekarot Kokorēvičas sirdi. Pati “līgava” gan toreiz noliedza, ka viņu ar Kasparu Magrinu vienotu tuvas attiecības.

Elīna Doļģe vairākus gadus bija kopā ar savu televīzijas ekrāna partneri Māru Grigali, bet pāris šķīrās, un nu abiem ir tikai lietišķas attiecības. Neilgi pēc šķiršanās no Grigaļa Doļģe uzsāka jaunas attiecības  - Elīnu bija savaldzinājis pašmāju hiphopa mākslinieks Gustavo jeb Gustavs Butelis. Šim mīlasstāstam gan nebija lemts ilgs mūžs – TV dīva un mūziķis bijuši kopā vien dažus mēnešus.

­

Kasjauns.lv, Foto: no izdevniecības arhīva

­