Greifāne, Šlesere, Samanta Tīna, Bondare atrāda kleitas. Tērpu parāde Vaikules festivālā. FOTO
Kurai dāmai skaistāka kleita? Ieva Bondare, Liene Greifāne, Inese Šlesere, Samanta Tīna saposušās uz Laimas Vaikules festivāla atklāšanu.
Slavenības
2016. gada 6. jūlijs, 15:05

Greifāne, Šlesere, Samanta Tīna, Bondare atrāda kleitas. Tērpu parāde Vaikules festivālā. FOTO

Jauns.lv

Pie ieejas saņēmuši glāzi šampanieša, Laimas Vaikules mūzikas festivāla “Rendez-Vous” atklāšanas koncertu apmeklēja gan Latvijā pazīstami ļaudis, gan Krievijas šovbiznesa spīdekļi, kas šajā nedēļā uzturas Jūrmalā.

Uz Dzintaru koncertzāli 5. jūlija pēcpusdienā ļaudis devās, atbilstoši saposušies – dāmas atrādīja savas krāšņākās vasaras kleitas, bet kungi bija ģērbušies uzvalkos vai vasarīgās žaketēs. Starp viesiem kasjauns.lv pamanīja Rīgas vicemēru Andri Ameriku, ekspolitiķus Aināru un Inesei Šleserus, Ventspils mēru Aivaru Lembergu ar kundzi, uzņēmējus Svetlanu un Bernardu Leva, bijušo premjeru Valdi Birkavu ar dzīvesbiedri Marinu Dianavu, dziedātāju Samantu Tīnu ar draugu Nauri Liepiņu, TV raidījumu vadītāju Jeļenu Gricuku, stilisti Žannu Dubsku, uzņēmēju Jūliju Krūmiņu, kultūras ministri Daci Melbārdi, uzņēmējus Irēnu Pulkinenu un Oskaru Barševski, politiķi Mārtiņu ar kundzi Ievu Bondarus, baņķieri Valēriju Belokoņu, Krievijas dziedātāju Gregoriju Ļepsu, krievu humoristu Genādiju Hazanovu un daudzus citus.

   

Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs