Kristīnei Zadovskai iesaka šovā saudzēt mācītāju
2010. gada 18. oktobris, 16:58

Kristīnei Zadovskai iesaka šovā saudzēt mācītāju

Jauns.lv

TV3 muzikālajā spēkošanās šovā „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” duetus vērtē slavenā operdziedātāja Kristīne Zadovska. Viņa pat saņēmusi lūgumu no kāda mācītāja, kurš ieteicis ar labām atzīmēm vērtēt savu amata brāli Mārtiņu Burki-Burkevicu.

Operdziedātāja Kristīne Zadovska sarunā ar portālu Kasjauns.lv atminas kādu neparastu gadījumu, ko piedzīvojusi vienā no koncertēšanas reizēm Opekalna baznīcā. „Es ļoti bieži dziedu koncertos, kas notiek baznīcās. Nesen pirmo reizi dzīvē biju ļoti, ļoti attālā Latvijas nostūrī - Opekalna baznīcā, kur iepazināmies arī ar vietējo mācītāju, kungu ļoti cienījamā vecumā. Viņš bija ļoti ieinteresēts par šovu un vaicāja: „Lūdzu, lūdzu, lūdzu vienmēr mēģiniet atbalstīt un saudzēt mūsu amata brāli, jo visa mūsu draudze un ciemats skatās šovu un atbalsta mācītāju. Vai jūs, lūdzu, varētu viņu augstāk novērtēt?” Tā kā mums ir dota iespēja koķetēt ar atzīmju sistēmu, tā arī vienu reizi izdarīju, mazliet pakoķetēju, lai gan šis duets tāpat ļoti labi nodziedāja. Tāpat bija arī ar Jolandu Suvorovu, kurai ieliku augstāku atzīmi, jo viņa apsolīja nākamajā šova raidījumā izpildīt manu ieteikumu,” stāsta Zadovska.

Savukārt daži šova skatītāji sarunā ar Kasjauns.lv pauda savu sašutumu, ka Zadovska ļoti bieži kritizē mācītāja dziedāšanas manieri un izsaka viņam dažādas negatīvas piezīmes. Operdziedātāja atklāj, ka nav ietekmējusies no sastaptā mācītāja lūguma, bet noraida, ka viņa īpaši negatīvi vērtētu tieši mācītāja priekšnesumu. „Neesmu ietekmējusies no aicinājuma saudzēt mācītāja duetu. Esmu bijusi pietiekoši kritiska arī pret mācītāja pāri, un, ja viņa duets ir pelnījis, tad arī saku kādu kritiskāku piezīmi. Esmu arī viņa priekšnesumu novērtējusi kādu balli augstāk, nekā patiesībā vajadzētu, bet mans komentārs vienmēr ir patiess. Tāpēc visi šova dalībnieki rēķinās ar manu viedokli. Gribas jau pažēlot visus šova dalībniekus, jo viņi ir izcili skatuves mākslinieki. Man sirds kādreiz sāp, ka ir tā kā ir. Vienīgi varu pateikt, ka ar šova astoto raidījumu žūrija ir palikusi skarbāka un tāda būsim arī turpmāk, jo gaidām šova dalībnieku izaugsmi. Ir pēdējais laiks, lai pāri sadziedātos. Vienmēr esmu teikusi dalībniekiem, lai mēģina dziedāt savās balsīs jeb, lai izvēlas dziesmas atbilstošā tonalitātē,” atklāj Zadovska un neslēpj, ka viņas favorītpāris ir dziedātāja Vineta Elksne un aktieris Artis Robežnieks, kuri, diemžēl, šovu jau ir atstājuši. „Nožēlojami, ka mans favorītpāris ir izgājis. Nožēlojami, ka cilvēki nobalso tā, ka faktiski no šova aiziet labākie,” strikti nosaka operdziedātāja.

Santa Cipule/Foto: Mārtiņš Ziders