Čārlijs Šīns grib šķirties no trešās sievas
Slavenības
2010. gada 2. novembris, 12:03

Čārlijs Šīns grib šķirties no trešās sievas

Jauns.lv

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns nolēmis pielikt punktu savai problemātiskajai laulībai ar trešo sievu un pirmdien iesniedzis Losandželosas tiesā šķiršanās pieteikumu.

Saskaņā ar viņa iesniegtajiem dokumentiem pāris vairs nedzīvo kopā kopš pagājušajiem Ziemassvētkiem, kad Šīns uzbruka Brūkai Millerei un draudēja viņu nogalināt. Savu vēlmi aktieris pamatojis ar neatrisināmām nesaskaņām. Pāris ir precējies kopš 2008.gada maija, un abiem ir dvīņi. Seriāla "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") zvaigzne vēlas kopīgu aizbildniecību pār bērniem, taču lūdz tiesu nepiešķirt Brūkai Millerei alimentus.

Pēc pāris stundām Millere arī iesniedza šķiršanās prasību, lūdzot padarīt viņu par vienīgo bērnu aizbildni un pieprasot alimentus. Arī viņas prasībā norādīts, ka pāris dzīvo šķirti kopš pagājušajiem Ziemassvētkiem.

Šīns uzbruka Millerei pagājušajos Ziemassvētkos Kolorado štata slēpošanas kūrortā Espenā. Viņam tika izvirzītas apsūdzības trešās pakāpes uzbrukumā, īpašuma bojāšanā un draudos. Sākotnēji aktieris noliedza savu vainu, taču tad, vienojoties ar prokuratūru un atzīstoties uzbrukumā, Šīns izvairījās no viņam draudošā cietumsoda. Tā vietā Šīnam bija jāiziet 30 dienu ārstēšanās kurss kādā rehabilitācijas centrā. Tāpat viņam tika piespriests pārbaudes laiks, kā arī 36 stundu dusmu savaldīšanas terapijas kurss.

Pagājušajā otrdienā aktieris sarīkoja grautiņu kādā Ņujorkas viesnīcā un tika nogādāts slimnīcā. Pēc Šīna preses pārstāvja vārdiem, viņa klientam bija kāda smaga alerģiska reakcija uz zālēm, taču, pēc neoficiālas informācijas, aktieris vienkārši bija lielā alkoholiskā reibumā.

Deviņdesmitajos gados Šīnam ir bijušas vairākas saķeršanās ar likumu, tostarp lietās, kas saistītas ar narkotikām, vardarbību ģimenē un prostitūciju.

Čārlijs Šīns grib šķirties no trešās sievas

LETA AP, Foto: Bulls Press