Markus Riva atkal izrādījis savus plikumus
Slavenības
2011. gada 4. janvāris, 06:13

Markus Riva atkal izrādījis savus plikumus

Jauns.lv

Dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, atkailinoties fotosesijās un uz modes skates mēles, vienmēr sevi pakļāvis dažādām runām. Arī šā gada nogalē Riva piedalījies pikantā fotosesijā, kurā iemūžināti dažādi dzīves mirkļi.

Tiesa gan, Markus Riva strikti noraida, ka 2010. gada pēdējā fotosesijā, kurā viņš fotografējies, ir kaut kas no erotikas. „Aizvadītā gada Rīgas modes nedēļas rudens sesija izdevās lieliska, pat provokatīva, kas man kā mūziķim ir ļoti svarīgi, jo varu būt dažāds savās izpausmēs. Piemēram, sadarbība Rīgas modes nedēļā ar modes mākslinieku Iļju Buļijčevu rosināja manī sajūtas un iedvesmu radīt mūziku. Mana aizvadītā gada pēdējā fotosesija domāta modes portālam fashionfruit.lv, ar kura pārstāvjiem iepazinos Rīgas modes nedēļā, un viņi izteica vēlmi sadarboties. Mani fotografēja fotogrāfs Dmitrijs Kononovs, uzticējos viņam, jo biju redzējis viņa iepriekšējos darbus un nebija šaubu par sadarbību. Tomēr erotika šajā sesijā nebija mūsu uzstādījums,” stāsta Riva

„Mode un popkultūra - tā ir spēle uz zemapziņas jūtām, sievietes vienmēr ļauj vaļu savām fantāzijām, es esmu tikai modelis. Šīs bildes ir tikai mirkļa atspoguļojums, vai drīzāk nofiksēts dzīves mirklis. Kā modelis darbojos no 2007. gada, kad pirmo reizi piedalījos Rīgas modes nedēļas rudens sesijā. Modes bizness man tikai palīdzējis augt kā personībai, jo esmu strādājis par modeli Rīgā, Tallinnā, Berlīnē un modes mekā Ņujorkā,” skaidro dziedātājs.

Santa Sergejeva, Foto: No Markus Rivas privātā arhīva.