Jokotājs Kalniņš uzrakstījis grāmatu
Slavenības
2011. gada 7. janvāris, 07:02

Jokotājs Kalniņš uzrakstījis grāmatu

Jauns.lv

Aldis Kalniņš, kas vairāk gan pazīstams kā joku plēsējs kādreizējā humora raidījumā „Savādi gan”, patiesībā nu jau ir tiesīgs saukties par rakstnieku. Viņš uzrakstījis grāmatu lieliem un maziem „Zili brīnumi”.

„Pamatā zili brīnumi ir parastas lietas ar neparastu skatījumu uz tām. Par to ir arī šī grāmata — kā piedzīvot brīnumus un pašiem tos radīt,” stāsta Kalniņš, paskaidrojot, ka grāmatā iekļautas Alda filozofiskās domas, ko pats atdzīvinājis savos zīmējumos. „Šī grāmata sniedz ne tikai izklaidi, bet var palīdzēt arī dzīvot,” piebilst Kalniņš.

Grāmata „Zili brīnumi” iznākusi pavisam nesen, un to izdevusi izdevniecība „Zvaigzne ABC”. Turklāt Aldis jauniešu raidījumā „Kivi TV” jau nodēvēts par rakstnieku. „Lepni skan — rakstnieks!” pasmaida Kalniņš, kam šī ir pirmā grāmata, un par savu debiju šādā radošajā jomā viņš teic: „Laba, patīkama un nebijusi sajūta. Tā man ir jauna pieredze, kas nākusi ar jaunām sajūtām un lielu gandarījumu, ka esmu beidzot pārkāpis savam slinkumam un šo ideju īstenojis.”

Ikdienā Aldis Kalniņš, kurš 1. janvārī nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu, arī tagad nodarbojas ar interjera dizainu, jo tieši kā dekorators reiz pievienojās „Mēmā šova” komandai. Bet vairāk par Kalniņa nodarbēm, domām un viņa grāmatu var uzzināt arī Alda blogā

Kalninsaldis.blogspot.com.

Kasjauns.lv/Foto: Aigars Hibneris