Eva Mendesa vēlas seksīgumu mainīt pret humora izjūtu
Slavenības
2011. gada 12. februārī, 06:01

Eva Mendesa vēlas seksīgumu mainīt pret humora izjūtu

Jauns.lv

Eva Mendesa, kura kopā ar Penelopi Krusu un Dženiferu Lopesu veido pasaules slavenāko latino aktrišu trio, žēlojas par to, ka visi pamana tikai viņas pievilcīgo ārieni, bet nepievērš uzmanību jautrajam raksturam.

Eva Mendesa vēlas seksīgumu mainīt pret humora izj...

Eva Mendesa labprāt mainītu savu vietu skaistuļu topā pret vietu jautrāko aktieru sarakstā.
Eva Mendesa labprāt mainītu savu vietu skaistuļu topā pret vietu jautrāko aktieru sarakstā.

«Es jau esmu pieradusi, ka mani dēvē par seksīgu, bet kāpēc nekad nelasu par to, ka esmu arī jautra?» sūdzas Mendesa.

Protams, viņai nekādā ziņā netraucējot «siltā vietiņa» pasaules seksīgāko sieviešu topos, bet Mendesa atzīst, ka labprāt mainītu savu vietu skaistuļu topā pret vietu jautrāko aktieru sarakstā.

«Īpaši laimīga es jūtos, kad parodēju pati sevi,» savu humora izjūtu atklāj aktrise. Nesen viņa nofilmējusies komēdijā «Citi puiši» kopā ar jokdari Vilu Farelu, un šī filma Mendesai beidzot bijusi lieliska iespēja pilnībā atklāt savas komiķes dotības.

Iekļūšana pasaules seksīgāko sieviešu topos un pat kļūšana par aktrisi nekādā ziņā nav bijis Mendesas bērnības sapnis. Patiesībā jaunībā viņa loloja pavisam citādas ieceres. Pievilcīgā meitene vēlējās kļūt par mūķeni! Pati aktrise tagad smejas, ka ideju atmetusi, kad viņas māsa apskaidrojusi mazo Evu, ka mūķene nemaz neesot profesija, jo mūķenes nesaņem algu.

Zane Lapiņa/Foto: Bulls Press