Hokejisti ar mīļotajām ballējas Vecrīgā
Slavenības
2011. gada 13. jūnijs, 07:01

Hokejisti ar mīļotajām ballējas Vecrīgā

Jauns.lv

Latvijas izlases hokejisti, atpūšoties no tēvu pienākumiem, aizvadīto piektdien baudīja romantisku noskaņu kopā ar savām sievām, izklaidējoties Vecrīgas klubiņos.

­

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis ar sievu Ievu, uzbrucējs Lauris Dārziņš ar sievu Leldi, uzbrucējs Armands Bērziņš ar sievu Zani un uzbrucējs Gints Meija ar sievu Martu visi ir gādīgi vecāki, un savās ģimenēs audzina mazus bērnus. Starp saulainās vasaras baudīšanu kopā ar atvasēm sportisti raduši laiku, lai draudzīgā kompānijā visi kopā pabaudītu laiku arī ar savām dzīvesbiedrēm. Aizvadīto piektdien hokejisti ballējās Vecrīgā, kur Grēcinieku ielā nelielā draugu lokā norisinājās jaunā kluba „Bar Duck” neoficiālā atklāšana. Klubs, kura āra terase slejas pie pašiem Pētera baznīcas mūriem, oficiāli tiks atklāts šajā nedēļas nogalē, un hokejisti izmantoja iespēju nedēļu ātrāk novērtēt jauno izklaides vietu, pirms lielās burzmas prezentācijas ballītē. Edgars Masaļskis atzina, ka ballītē ieradušies arī, lai ar jauno darba vietu sveiktu savu draugu Dzintaru Klaušu, kas šajā vietā strādās par bārmeni. Novērtēt jauno klubiņu kopā ar savu draudzeni Alisi Elksni bija ieradies arī futbolists Māris Verpakovskis. Pārītis vakaru aizvadīja, tērzējot ar draugiem kluba āra terasē.

Tikām hokejisti priekšroku deva atpūtai greznajās iekštelpās. Kā ievēroja kasjauns.lv, iekārtojušies deju zāles ērtajos dīvānos pie īpaši viņiem rezervētā galdiņa, hokejisti mielojās ar dažādām uzkodām un neniekojās vis ar šampanieti, bet sezonas vasaras brīvlaikā iedzēra pa mēriņam īstas vīru dziras – degvīnu. Pēc pusnakts, apkampuši savas sirdsdāmas, visi pa Vecrīgas bruģi devās uz izklaides centru Vernisāža, lai izdejotos populārajā klubā „Coyote Fly”.

Kasjauns.lv/Foto: Mārcis Priede