Tā Kačers izskatījās stundu pēc Demijas Mūras paziņojuma par šķiršanos. FOTO
Slavenības
2011. gada 21. novembris, 17:01

Tā Kačers izskatījās stundu pēc Demijas Mūras paziņojuma par šķiršanos. FOTO

Jauns.lv

Fotogrāfi seriāla „Divarpus vīri” filmēšanas laukumā iemūžinājuši aktieri Eštonu Kačeru. Tas noticis stundu pēc viņa sievas Demijas Mūras paziņojuma, ka pāris šķiras.

Amerikāņu aktrise Demija Mūra piektdien paziņoja par viņas sešus gadus ilgās laulības ar Eštonu Kačeru izjukšanu. Fotogrāfi seriāla „Divarpus vīri” filmēšanas laukumā iemūžinājuši aktieri Eštonu Kačeru. Tas noticis stundu pēc Mūras paziņojuma. Eštons izskatījās pagalam apjucis.

"Ar lielām skumjām un smagu sirdi es esmu nolēmusi izbeigt manas sešus gadus ilgās laulības ar Eštonu," teikts aktrises izdotajā paziņojumā. "Ka sievietei, mātei un sievai man ir noteiktas vērtības un solījumi, kurus es uzskatu par svētiem, un tādēļ es esmu izlēmusi iet tālāk savā dzīvē," teikts Mūras paziņojumā. Brīdi pēc Mūras pārstāvju izplatītā paziņojuma, arī Kačers savā tvitera mikrobloga vietnē ievietoja vēstījumu.

"Es mūžīgi lološu laiku, ko es pavadīju ar Demiju. Laulība ir viena no grūtākajām lietām pasaulē un dažkārt tā diemžēl neizdodas," rakstīja aktieris.

49 gadus vecās aktrises paziņojums seko vairākas nedēļas ilgušiem mediju minējumiem, ka Holivudas superpāra attiecībās radušās problēmas saistībā ar ziņām, ka 33 gadus vecais Kačers bijis neuzticīgs. Pāris salaulājās 2005.gadā, kad Mūrai bija 42 gadi, bet Kačeram 27. Mūras iepriekšējās laulības ar Holivudas zvaigzni Brūsu Villisu ilga 13 gadus, pārim pasaulē laižot trīs meitas.

Septembrī, kad kļuva zināms, ka sestajā kāzu gadadienā Eštons Kačers nebija līdzās sievai, bet pavadīja nakti kopā ar 23 gados veco modeli un aktrisi Sāru Lilu. Uguni vēl vairāk uzkurināja Sāras vēlāk sniegtā intervija, kurā viņa līdz smalkākajai nianses stāsta kā izklaidējusies ar Kačeru.

Demija Mūra ļoti smagi pārdzīvoja vīra neuzticību. Sabiedriskos pasākumos vienmēr skaistā aktrise izskatījās drūma, nomākta, tikpat kā nesmaidīja un bija nokritusies svarā līdz kritiskai robežai. Viņai nu derēja bērnu izmēru apģērbi. Demija burtiski izdila sabiedrības acu priekšā.

Sākotnēji Demija nespēja valdīt dusmas un niknumu. Viņa tikās ar advokātiem un konsultējās, kā labāk noformēt šķiršanās prasību, lai ieriebtu neuzticīgajam vīram un „izspiestu” pēc iespējas vairāk naudas. Savukārt Eštons ilgi centās izlūgties piedošanu par savu aplamo rīcību. Uz īsu brīdi šķita, ka viņam tas arī izdevies: Demija kādu laiku bija nolēmusi nesniegt tiesā prasību par laulības šķiršanu. Taču tagad viss ir mainījies un Mūra izlēmusi, ka neturpinās dzīvi kopā ar Kačeru.

Kasjauns.lv, LETA, Foto: Bulls Press