Keitija Perija uz balvu vakaru dodas kopā ar 91 gadu veco vecomammu. FOTO
Slavenības
2012. gada 22. maijā, 06:42

Keitija Perija uz balvu vakaru dodas kopā ar 91 gadu veco vecomammu. FOTO

Jauns.lv

„Billboard” balvu vakaru amerikāņu dziedātāja Keitija Perija apmeklējusi kopā ar savu vecomammu, kurai jau ir 91 gads. „Mana pavadone ir seksīgāka nekā visa Lasvegasa kopā,” savu šarmanto omīti raksturojusi soliste.

Keitija Perija uz balvu vakaru dodas kopā ar 91 ga...
Keitija Perija ar savu vecmammu Annu Hadsoni.
Keitija Perija ar savu vecmammu Annu Hadsoni.

Keitija Perija kopā ar omīti apmeklē balvu vakaru

Pēc īsā romāna ar grupas „Florence and the Machine” ģitāristu Robu Akroidu dziedātāja Keitija Perija bauda brīvas sievietes statusu. Tā vietā, lai apmeklētu prestižo „Billboard” balvu ceremoniju vienatnē, Keitija līdzi uzaicinājusi savu kvēli mīlēto vecomammu Annu Hadsoni.

Keitija bija ģērbusies kleitā, ko darinājis modes nams „Blumarine”. Arī omīte bija tērpusies ļoti eleganti un saskaņoti. Viņa gāja mazmeitai pie rokas ar kristāliem rotāta spieķīša palīdzību. Pēc pasūtījuma darinātais spieķis Hadsones kundzei pirmoreiz redzēts pērn, kad viņa atzīmēja savu 90 gadu jubileju un pozēja fotogrāfijām kopā ar slaveno mazmeitu un viņas tobrīd vēl laulāto draugu – komiķi Raselu Brendu.

Balvu ceremonijas vakarā Anna sēdēja līdzās mazmeitai un bija pirmā, kas apsveica Keitiju, kad viņu apbalvoja kā pirmo sieviešu kārtas izpildītāju popmūzikas vēsturē, kuras pieci viena albuma singli sasnieguši topa „Billboard’s Hot 100” virsotni. „Īstā rokzvaigzne šajā vakarā ir mana vecmamma,” savā pateicības runā teica Keitija. „Viņai ir 91, gads un viņa ir no Lasvegasas. Nevaru vien sagaidīt, kad pēc pasākuma iesim pacelt pa graķītim”

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press