"Jaunā viļņa" konkursantus sagaidīs pie "Origo"
2012. gada 12. jūlijs, 15:38

"Jaunā viļņa" konkursantus sagaidīs pie "Origo"

Jauns.lv

Šajā nedēļas nogalē,14.jūlijā, Rīgā, Stacijas laukumā pie "Origo Summer Stage", ieradīsies starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" organizatori un konkursanti, informēja "Origo" sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pusdienas laikā plkst.12 Rīgā no Maskavas ar vilcienu ieradīsies konkursa organizatori un konkursa dalībnieki. Jaunie izpildītāji, kas šogad cīnīsies par "Jaunā viļņa" laureāta titulu, Latvijā tiks sagaidīti pie "Origo Summer Stage" skatuves, uz kuras viņi arī izpildīs festivāla himnu. Sagaidīšanas laikā 450 kvadrātmetrus plašajā brīvdabas galerijā atklās konkursam "Jaunais vilnis" veltītu izstādi.

Šogad konkursā "Jaunais vilnis" uzstāsies 16 dalībnieki no 14 dažādām pasaules valstīm - Armēnijas, Baltkrievijas, Itālijas, Izraēlas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Ķīnas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Meksikas, Nigērijas, Somijas un Ukrainas.

Uz "Origo Summer Stage" skatuves notiks konkursa jauno izpildītāju koncerti - šogad tie plānoti no 24. līdz 29. jūlijam.

LETA, Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva