Toms Krūzs sola iesūdzēt tiesā žurnālu, kurā viņš nosaukts par briesmoni
Toms Krūzs nav vienīgā slavenība, kura vēlējusies iesūdzēt tiesā tieši minēto izdevumu.
2012. gada 14. jūlijs, 09:03

Toms Krūzs sola iesūdzēt tiesā žurnālu, kurā viņš nosaukts par briesmoni

Jauns.lv

Holivudas aktiera Toma Krūza advokāts Berts Fīldss draud iesūdzēt tiesā slavenību jaunumu žurnālu "National Enquirer", jo tas kādā rakstā esot viņa klientu nodēvējis par "briesmoni".

Advokāts norādīja, ka rakstā par viņa klienta un aktrises Keitijas Holmsas šķiršanos esot pausti "nepatiesi un nekaunīgi meli", kas Krūzam varētu nodarīt "profesionālos un personiskos zaudējumus simtiem miljonu dolāru apmērā", vēsta kino industrijas žurnāls "The Hollywood Reporter".

"National Enquirer" aprakstīja Krūza nelāgo izturēšanos pret Holmsu un sešus gadus veco meitu Suri, taču advokāts to nodēvējis par "rupju uzbrukumu" viņa klientam.

"Lūdzu uzskatiet šo par prasību nekavējoties atsaukt ikvienu nepatieso apgalvojumu par Krūza kungu, izceļot to tikpat ļoti kā jūsu publicētos kļūdainos un nomelnojošos izteikumus," lasāms Fīldsa vēstulē izdevumam.

Jūnijā Holmsa piesaistīja mediju uzmanību, pēc piecus gadus ilgas laulības pieprasot šķiršanos no Krūza. Šonedēļ abi aktieri vienojās par laulības šķiršanu, taču tās noteikumi netika publicēti.

Arī citas slavenības, tostarp aktrises Keita Hadsone un Kamerona Diaza, draudējušas vērsties tiesā ar prasību pret "National Enquirer".

LETA, Foto: AFP/LETA