Džolija vaino Pitu kā sliktu tēvu ar alkohola problēmām. Viņš zvēr cīnīties par bērniem
Andželina Džolija norādījusi, ka tā vairs nespēj dzīvot. Breds Pits esot bijis slikts tēvs ar alkohola problēmām un nespēju apvaldīt dusmas.
2016. gada 21. septembris, 18:07

Džolija vaino Pitu kā sliktu tēvu ar alkohola problēmām. Viņš zvēr cīnīties par bērniem

Jauns.lv

Šo otrdien atklātībā nonāca vēsts, ka Holivudas aktrise Andželina Džolija iesniegusi tiesā šķiršanās prasību no vīra aktiera Breda Pita. Šķiršanās draud izvērsties plašā skandālā. Džolija vēlas, lai vīram nepiešķirtu aizbildnības tiesības pār viņu sešiem bērniem. Pits ir nikns par sievas paustajiem izteikumiem un draud cīnīties par bērniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šķiršanās dokumentos aktrise Andželina Džolija norādījusi, ka vīrs Breds Pits esot „slikts tēvs ar dusmu izpausmēm un alkohola problēmām”. Pirms šķiršanās dokumentu iesniegšanas tiesā viņa izteikusies, ka „vairs tā nespēj dzīvot”. Pits draud cīnīties, lai panāktu kopīgas aizbildnības tiesības pār bērniem, nevēloties atdot pilnu aizbildnību tikai Džolijai vien.

Aktiera paziņas apgalvo, ka ar saviem izteikumiem Džolija zaudējusi „jebkādas izredzes” uz pilnām aizbildnības tiesībām pār bērniem. Pits to nekad nepieļaušot! Viņš ir ļoti dusmīgs, ka sieva izplatījusi stāstus par to, ka viņš pakļaujot riskam bērnus, jo viņam esot problēmas ar „dusmu savaldīšanu un alkoholu”.

Pits uzskata, ka, uzsākot publisku šķiršanās prāvu, Džolija esot „atdarījusi elles vārtus”, jo tagad riskam ir pakļauta visa ģimene un ikviens no tās nu būs „gards kumoss” sensāciju kārajiem paparaci.

Pitam esot bijusi saruna ar sievu, kurā viņš lūdzis, lai abi nokārtotu šķiršanos „kā pieauguši cilvēki”. Viņš vēlējies, lai bērnu dēļ viss ar šķiršanos saistītais būtu nokārtots pēc iespējas mierīgāk un bez nevajadzīgs publicitātes.

Taču tagad slavenā Holivudas pāra māju ielenkuši paparaci un pie tās regulāri patrulē Losandželosas policija, jo nekad nevar zināt, kurā brīdī šī situācija var palikt nekontrolējama mediju pastiprinātās intereses dēļ.

Džolija šķiršanās prasību iesniegusi tiesā pirmdien, aizbildinoties ar nesamierināmām atšķirībām, kā arī norādot, ka dara to „ģimenes veselības dēļ”. Aktrise vēlas pilnas aizbildnības tiesības pār visiem sešiem bērniem, lūdzot tiesnesim piešķirt Bredam Pitam vien apmeklējumu tiesības. Džolija nevēlas dalītas aizbildnības tiesības. Ģimenē aug seši bērni – Medokss (15), Pakss (12), Zahara (11), Šilo (10), un dvīņi Vivjena un Nokss (8).

 

Kāds no ziņu avotiem vēsta, ka Džolija nolēmusi pieprasīt šķiršanos, jo viņu nav apmierinājis veids, kā Breds Pits audzinājis bērnus. Dzīvesbiedra izvēlēto metožu dēļ Džolija bieži ar viņu strīdējusies. Tas pats informators arīdzan norāda, ka Džolija vairs nav varējusi sadzīvot ar Pita dusmu izpausmēm un aizraušanos ar alkoholu.

Kāds cits informators apgalvo, ka Pits par Džolijas lēmumu šķirt laulību, uzzinājis tikai dienu pirms viņa iesniedza dokumentus tiesā. Pāris esot plānojis kopīgu ceļojumu uz Londonu, bet šo pirmdien, kad Džolija iesniedza šķiršanās prasību, visus kopīgos plānus atcēluši.

Otrdien kāds no Pita paziņām bulvārpreses izdevumam „The Sun” norādījis, ka Džolija „jau ilgāku laiku jutās ļoti nelaimīga”, kā arī to, ka ģimenē bijuši „nepārtraukti strīdi par tās nākotni”.

„Bērnu dēļ viņa atkal un atkal centās piestrādāt pie laulības, bet kašķi bija nemitīgi un viņa vairs neredzēja izeju,” norāda informators. „Viņu dzīves iet pilnīgi atšķirīgos virzienos.”

 

„Andželina vēlas darboties kā humāniste, bet Breds grib turpināt Holivudas dzīvesveidu, kā arī ir iestrēdzis tādā kā pusmūža krīzē,” turpina paziņa. „Andželina jau mēneša sākumā viņam teica, ka vairāk tā nespēj dzīvot. Viņš ir satriekts – taču viss ir beidzies uz visiem laikiem. Pasaka ir beigusies.”

Daži ziņu avoti gan vēsta, ka šķiršanos izprovocējis kāds cits šokējošs „notikums”. „Galīgais lēmums par šķiršanos tika pieņemts vien pirms dažām nedēļām,” rakstīts žurnāls „Us Weekly”. Arī „Page Six” apgalvo, ka Džolija lēmumu pieņēmusi pēc tam, kad viņai radušās aizdomas, ka vīrs viņu krāpj ar aktrisi Marionu Koltijāru, ar kuru šobrīd filmējas kino lentē „Allied”.

Atgādināsim, ka arī Pita un Džolijas romāns aizsākās filmēšanas laukumā, kad abi kopā strādāja pie filmas „Smita kungs un kundze”.

Džolija bijusi tik greizsirdīga uz franču aktrisi Kotiljāru, ka nav pārmijusi neviena vārda, kad sastapa viņu lentes „Allied” filmēšanas laukumā. „Andželina pilnībā ignorēja Marionu filmēšanas laukumā. Kad Mariona mēģināja uzsākt ar viņu sarunu, Andželina pagriezās un skatījās citā virzienā,” norāda zinātāji. „Mariona bija satriekta. Viņa cerēja, ka satiks šo lielisko Apvienoto Nāciju sūtni, bet tā vietā Andželina atteicās vispār runāt savas izdomātās greizsirdības dēļ.” Vārdā nenosauktais informators arī apliecina, ka baumas par Pita un Kotiljāra romānu ir „100 % nepatiesas”. Pita galvenās rūpes šobrīd ir viņa bērni. „Viņš nevēlas, lai bērni tagad presē lasītu negatīvas lietas par viņu vai mammu,” norāda paziņa.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press