Vardarbība pret bērniem? Sākta izmeklēšana pret Bredu Pitu
Losandželosas policija un bāriņtiesa uzsākusi izmeklēt apsūdzību, ka Breds Pits esot bijis mutiski un fiziski aizskarošs pret saviem bērniem. Aktieris to kategoriski noliedz.
Slavenības
2016. gada 22. septembris, 15:53

Vardarbība pret bērniem? Sākta izmeklēšana pret Bredu Pitu

Jauns.lv

Losandželosas policija un sociālie dienesti sākuši izmeklēšanu jautājumā par to, ka aktieris Breds Pits „bijis mutiski un fiziski aizskarošs pret saviem bērniem privāta avio lidojuma laikā”.

Atklātībā nonākuši fakti, ka Breds Pits lidojuma laikā „zaudējis savaldību” un sācis „bļaut” uz bērniem, un turpinājis „izkliegt dažādas skaļas frāzes” jau, kad lidmašīna bija nosēdusies. Viņš arīdzan gribējis pamest lidlauku transporta līdzeklī, kas pieved lidmašīnai degvielu.

Interneta portāla TMZ veidotāji apgalvo, ka šis incidents noticis aizvadītajā trešdienā un pamudinājis Pita dzīvesbiedri aktrisi Andželinu Džoliju šķirties jau nākamajā dienā un vēlāk iesniegt oficiālu prasību arī tiesā.

Šobrīd tiek runāts, ka šo lietu izmeklēt sākusi Losandželosas policija un bērnu un ģimenes dienestu darbinieki. Džolija un Pits jau esot izjautāti, atbildīgās personas gatavojoties drīzumā iztaujāt arī bērnus.

Kāds no Breda Pita paziņu loka portālam TMZ norādījis, ka aktieris šo situāciju uztverot ļoti nopietni, tomēr „noliedz jebkāda veida savu bērnu aizskaršanu”.

 

Izmeklēšana uzsākta brīdī, kad Preds Pits atzinis, ka ļoti vēlētos, lai viņam tiktu dota vēl viena iespēja saglabāt ģimeni un laulību. Viņš pat esot piedāvājies „iziet terapijas kursu, saistībā ar narkotiku un alkohola lietošanu”. Holivudas aktieris solījies „piestrādāt, lai kļūtu par labāku cilvēku”, lai tikai varētu izvairīties no šķiršanās.

Kāds no Pita paziņām arīdzan norādījis, ka aktieris „aizvien neprātīgi mīl” Džoliju, lai arī labi zina, „cik neprātīga viņa spēj kļūt”. „Viņš dievina Andželinu un nekad apzināti nav vēlējies viņu sāpināt,” norāda paziņa. „Jā, viņš dzer un smēķē zāli. Jā, viņiem ir bijuši strīdi, kuru laikā viņš pacēlis balsi. Viņš zina, ka vajag laboties un bērnu dēļ ir gatavs to darīt.”

 

Aktiera paziņa apliecina, ka Pits ir labs tēvs un nekad nerīkotos tā, lai apdraudētu sievu vai ģimeni. Tā šoreiz bijusi Džolija, kas „izvēlējusies sabojāt viņa reputāciju” un „rīkojusies ārprātīgi”.

Franču aktrise Mariona Kotiljāra, kura filmējas ar Pitu kino lentē „Allied” kategoriski noliegusi dēku ar Džolijas vīru un tikko kā savā „Instagram” blogā paziņojusi, ka abi ar ilggadējo partneri Gijomu Kanē ir bērna gaidībās.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press