Bilans un bijusī „t.A.T.u.” zvaigzne spridzina „Jaunā viļņa” pirmajā ballītē
„Jaunā viļņa” pirmajā ballītē galvenās lomas spēlēja Dima Bilans un bijusī grupas „t.A.T.u.” soliste Jūlija Volkova.
2012. gada 25. jūlijs, 16:58

Bilans un bijusī „t.A.T.u.” zvaigzne spridzina „Jaunā viļņa” pirmajā ballītē

Jauns.lv

„Eirodziesmas 2008” uzvarētājs Dima Bilans un bijusī grupas „t.A.T.u.” soliste Jūlija Volkova (27) jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” pirmajā oficiālajā ballītē bija redzamākās personas.

Afterpartijā pēc pirmā „Jaunā viļņa – 2012” koncerta Bilans un Jūlija Volkova prezentēja savu jauno klipu „Ļubovj-suka”. Pirms uzstāšanās Volkova, Bilans un viņa producente Jana Rudkovska „Jūrmala SPA” restorāna terasē, kas tika pasludināta par VIP zonu, uzņēma ballītes viesus. Viņu vidū bija Ani Lorak, Vlads Sokolovskis un Ņuša. Aptuveni stundu pēc ballītes sākuma uz skatuves kāpa Jūlija Volkova, kas izpildīja grupas „t.A.T.u.” hitus, sākot ar slavenāko šīs grupas kompozīciju „Ja sošla s uma”. Tāpat viņa izpildīja dziesmu „Ņe verj, ņe boisja, ņe prosi”, ar kuru grupa 2003. gadā uzstājās Rīgā notiekošajā Eirovīzijas konkursā, kā arī singlu „Nas ņe dogoņat”, kuras laikā Volkovai uz skatuves pievienojās arī Bilans.

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” pirmā ballīte

Lai arī esot bērna gaidībās, pirmajā „Jaunā viļņa” ballītē visazartiskāk ballējās Bilana producente Rudkovskaja. Viņa pat kāpa uz skatuves un nāca klajā ar paziņojumu, ka viņas vīrs, daiļslidotājs Jevgēņijs Pļuščenko ir informēts par trako ballēšanos un uzskata, ka ballēšanās savietošana ar grūtniecību „ir absolūti normāls sievietes stāvoklis”.

Kasjauns.lv/ Foto Mārtiņš Ziders, Kristīna Bogatirjova