Sportistei Elīnai gandrīz ideāla randiņa nebūs
Sportiskā triatloniste Elīna Rutks, ar kuru Artis Ivanovs nedosies uz randiņu.
2012. gada 21. augusts, 11:54

Sportistei Elīnai gandrīz ideāla randiņa nebūs

Jauns.lv

Šīs nedēļas „Gandrīz ideālā randiņa” sērijas galvenais varonis ir 25 gadus vecais students Artis Ivanovs. Viņš, ēdot suši no zupas bļodas, izlēma, ka sportiskā triatloniste Elīna Rutks (25) nav tāda sieviete, ar kuru viņš izietu sabiedrībā. Raidījumā palika Laura Akmentiņa, Zīle Ziemele un Kristīne Baradovska.

Jau raidījuma p­ašā sākumā Artis sacīja, ka meklē tādu līgavu, ar kuru viņam nebūtu kauns iziet sabiedrībā, savukārt mājās aizsūtīja Elīnu Rutku. Elīna izraidīšanu no randiņu tūres nepārdzīvoja un sacīja: „Tas nav pasaules gals.”

Puisis meitenēm sagatavoja neierastu maltīti, kuras sastāvā bija arī zivis, kas divām no dalībniecēm nebūt negāja pie sirds. Arta mājas priekšnieks – ruds kaķis Dūzis – gan bija diezgan apmierināts ar izvēlēto ēdienkarti. Turklāt dāmām radīja sašutumu tas, ka suši tika servēts zupas šķīvjos.

Jāatzīst, ka Laura jau ir paziņojusi, ka romantiskas attiecības ar Arti nevēlētos, bet viņi varētu būt draugi. Turklāt, kad Laurai tik­a uzdots jautājums, ko viņa domā par potenciālo līgavaini, viņa izplūda histēriskos smieklos un atteicās sniegt atbildi, nespēdama valdīt smieklus. Arī jaunais meitietis Zīle jau ir izteikusi savu viedokli par Arti – tas neesot viņas tips. Zīle brīvajā laikā glezno un jau likusi nojaust, kāda tad būs viņas pagatavotā maltīte, jo raidījuma laikā paskaidroja, kā viņai labpatīk gatavot - „man patīk samočīt visu vienā katlā.” Zīle uzskatīja, ka nākamo mājās Artis sūtīs tieši viņu, paskaidrojot: „Jo man nav blondi mati.”

Līgavainis Artis Ivanovs šobrīd studē doktorantūrā RTU (Rīgas Tehniskā universitāte) un turpmākajos trīs raidījumos dosies uz randiņiem ar zirgu mīļotāju Kristīni Baradovsku (21), gleznotāju un padsmitnieci Zīli Ziemeli (19), kā arī jautro frizieri Lauru Akmentiņu (24).


Kasjauns.lv/ Foto: Ekrānuzņēmums