Mellais jeb Grāvelis patiešām kļuvis melns
Mēdz sacīt, ka vārdiem piemīt liels spēks – lūk, pazīstamais Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis ar iesauku Mellais pilsētas svētkos tiešām kļuva melns kā moris.
Slavenības
2012. gada 26. augusts, 15:45

Mellais jeb Grāvelis patiešām kļuvis melns

Jauns.lv

Pazīstamais Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, kuru melno matu dēļ jau sen dēvē arī par Mello, Rīgas svētku ietvaros tiešām kļuva melns un senatnīgā tērpā sniedza interesantu uzstāšanos.

Latvijas galvaspilsētas svētkos portāls Kasjauns.lv sastapa Mello, kurš bija kļuvis tik melns, ka vien baltie zobi un sārtās lūpas spīdēja uz tumšās ādas fona. Aktieris Gints Grāvelis bija nokrāsots melns kā moris un, tērpies seno laiku apģērbā, viņš vadīja vienu no Rīgas svētku pasākumiem.

Grāvelis ir piedalījies ļoti daudzās populārās izrādēs, tostarp Jura Dimitera „Džons Neilands un biedri”, kā arī kriminālkomēdijā un pasaules Ginesa rekordu grāmatā iekļautās lugas „Trakās šķēres” iestudējumā. Tāpat arī filmējies TV3 seriālam „Ugunsgrēks”, savukārt šobrīd devies uz ASV, lai ar Dailes teātra autoru kolektīvu uzstātos ar izrādi „Gūsteknis pilī”.

Kasjauns.lv/ Foto: No izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva