Atkal viena. Draugs pamet superzvaigzni Keitiju Periju. FOTO
Brunčumednieks Džons Meijers spēja pārliecināt dziedātāju Keitiju Periju, ka ir mainījies un viņam var uzticēties. Taču nu viņš izvēlējies romantiskās attiecības pārtraukt...
Slavenības
2012. gada 27. augusts, 07:07

Atkal viena. Draugs pamet superzvaigzni Keitiju Periju. FOTO

Jauns.lv

Dziesminieks Džons Meijers nolēmis pārtraukt romantiskās attiecības ar savu slaveno draudzeni – amerikāņu dziedātāju Keitiju Periju. Viņi bija kopā tikai dažas nedēļas.

Brunčumednieks Džons Meijers spēja pārliecināt dziedātāju Keitiju Periju, ka ir mainījies un viņam var uzticēties. Taču pārīša romantisko jūtu periods izrādījies īss. Meijeram šīs attiecības apnikušas. Netiek ziņos, ka abi vienojušies arī turpmāk palikt draugi...

„Keitija ilgi turējās pretī viņa valdzinājumam, taču aplidošana un solījums, ka ir mainījies vīrietis... Visbeidzot Keitija padevās, līdz ausīm iemīlējās un tad ... ups... tiklīdz viņš bija iekarojis savu, Meijers viņu pameta,” komentē kāds paziņa.

Pārītis redzēts otrdienas vakarā apmeklējam kādu pasākumu. Aculiecinieki teic, ka abi pilnībā ignorējuši viens otru, izliekoties nepazīstam.

„Tas bija tik savādi! Keitija visu vakaru pavadīja vienā telpā un Džons otrā. Viens otram garām viņi pagājām uz leju nodurtām galvām. „Bija sajūta, ka abu starpā valda neizsakāms naids, ikviens šajā ballītē to varēja sajust.”

Abi tusiņā pavadīja ilgas stundas. Keitija pievērsās sarunām ar kādu gaišmatainu modeli, bet Džons diskutēja ar „bruneti ar kuplām krūtīm”.

Vēl tik nesen pāris kopā atstāja neprātīgi iemīlējušos iespaidu. „Viņu vidū valdīja īsta jūtu ķīmija,” atceras kāds paziņa. „Bija sajūta, ka viņi kopā pavada medusmēnesi!” Keitijas draugi gan bija noraizējušies, ka tik īsi pēc šķiršanās no vīra Rasela Brenda, viņa ļāvusies Džona Meijera valdzinājumam. Šim dziesminiekam piemīt slikta slava. Sākotnēji Keitija bija piesardzīga un izturējās distancēti, taču Meijeram tomēr izdevās pārliecināt par savas intereses nopietnību. Viņa bijušo draudzeņu skaitā bijušas tādas slavenas sievietes kā Džesika Simpsone, Dženifera Anistone, Kima Kardašjana, Kamerona Diaza, Minka Kellija, Teilore Svifta un Dženifera Lova Hjūita.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press