Trakā pasaule
2012. gada 29. augusts, 18:04

BIC īpaši sievietēm paredzētās rozā pildspalvas izpelnās plašu izsmieklu

Jauns.lv

Sadzīves preču ražotāja BIC izpelnījies plašu izsmieklu par īpaši sievietēm paredzētu rozā un violetu pildspalvu sēriju, vēsta laikraksts "Daily Telegraph".

Kā sola BIC, jaunās sieviešu pildspalvas ir "īpaši izstrādātas, lai ērti iegultos sievietes rokā", nodrošinot "vienmērīgu rakstīšanu", kā arī tām ir "atraktīvs dizains rozā un violetā krāsā".

Tomēr BIC mērķauditorija sajūsmas vietā paudusi sašutumu par jauno produktu, kā arī ražotājam veltījusi izsmieklu un indīgus komentārus.

Interneta tirdzniecības vietne "Amazon" pārpludināta ar simtiem atsauksmju no sievietēm, kas veiksmīgi spēj tikt galā ar savām klaviatūrām, lai paustu savu "atzinību" par BIC rūpēm.

"Kamēr nebija iznākušas šīs pildspalvas, es biju tukša vieta. Es biju nožēlojama nesvarīga sieviete, kas mokoties rakstīja bezjēdzības ar lielām pildspalvām, kuru dēļ es izskatījos smieklīga," teikts vienā no atsauksmēm.

"Man bija grūtības uzrakstīt savu vārdu, un pēc tam nācās piesēst un atpūsties. Tam ir deviņi burti un tā rakstīšana ar parastu pildspalvu, kas domāta vīriešiem, mani patiešām nogurdina," raksta komentētāja.

"Bet tagad.... visa pasaule izskatās citāda. Es nevarētu ieteikt šo pildspalvu vēl vairāk. Tā ne tikai izmainīs jūsu rokrakstu. Tā izmainīs jūsu dzīvi," teikts komentārā.

Kāda cita atsauksmes autore ironizē, ka "šīs pildspalvas mani ir atbrīvojušas! Beidzot ir ņemtas vērā manas smalkās sievišķīgās vajadzības un gaume".

Kāda cita komentētāja sūdzējās, ka vīrs noraidījis viņas lūgumu iegādāties jaunās rozā pildspalvas.

"Viņš sacīja, ka pēc savas personīgās pildspalvas iegādes es varētu sākt domāt un tad man rastos pašai savas idejas. Un pēc tam es varētu sākt rakstīt, kas mani atturētu no maniem sievas pienākumiem, kā ēst gatavošana, mājas uzkopšana un bērnu aprūpēšana," rakstīja komentētāja.

Turklāt starp sieviešu pildspalvām "Amazon" vietnē piesaistītajiem marķējuma vārdiem ir "neapķērīgas sievietes", "smalki ziedi" un "mazas sieviešu rokas".

Taču BIC pārstāve apgalvo, ka kompānijas ražotās sērijas "Viņai" pildspalvas ir izrādījušās ļoti populāras, kopš to laišanas tirdzniecībā pagājušā gada beigās.

"Jauki, ka cilvēkiem šis produkts sagādā jautrību, un mēs esam priecīgi, ka mēs esam ienesuši mazliet krāšņuma starp biroja galda piederumiem," sacīja BIC pārstāve.

LETA

Tēmas